Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mertinho50 / Euro 2024 Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.00

404Moriarty

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
106
43
Ne alaka milliyetcilikle ag
Ne alaka milliyetcilikle

Ferdi > maymun mendes
Arda > bernardo
Hakan >=bruno
Leao, kenandan daha iyi ancak kenan da inanilmaz yetenekleri olan bir cocuk.
Stoplerleri bizden daha iyi sadece ki apo kerim cok da vasat biri degil fizigini mukemmel kullaniyor.

Vitinha belirgin olarak bizdeki muadilinden en onde olan oyunculari.

Ha bir de Ronaldo firsat buldu mu affetmez orası ayri

Ne alakasi var milliyetçilikle ya? Su arda, kenan ferdi gibi adamlar baska bir ulkenin milli takımında olsa agzinizin suyu aka aka izlerdiniz
Tamam kardeşim akşam 3 tane yiyince görürsün ferdiyi hakanı

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,346
13,430
113
Öncekile bol şanslar diliyorum
şimdi şuraya duyguları bir kenara bırakıp objektif bir şekilde fikrimi yazsam farklı anlaşılabilirim
Yine de yazacağım.
Türkiye'nin Gürcistan karşısında ki galibiyeti herkes neden bu kadar abartılı buluyor anlamıyorum...Kaldi ki o maçta dahi şansa kazandık diyebilirim
3. Golü atmadan önce ki Gürcistan net gol pozisyonlarından biri golle sonuçlansaydı şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk
Defans hattımız berbat çok fazla pozisyon veriyoruz takip takımlara.
Portekiz gibi bir takıma karşı savunma yapamazsak maalesef ki galibiyet bir yana dursun beraberliği korumak bile çok zor bizim için

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,707
20,192
113
Grup maçı sonuçta berabere bitebilir

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Sen futbolla ilgili hiç yazı yazma kardeşim futbol bilgin 0 diyecemde senin ki eksilerde
Hakaret etmeden duzgunce cevap vereyim benim yazımda degerlendirme yaptigim hangi oyuncu 11 basladi?

Sezon boyunca tek bir macta forma giymemis Altay'in 11de baslamasi normal mi? Ne anlatıyorsun sen takiminin en buyuk 2 yildizi yedek baslamis maca. Okudugunu anlamiyorsun bari dusunme yetenegin olsun

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Heriflerin 2.golunu biz hediye ettik zaten. Yedek kadroyla maca cikmis hoca herif gelmiş bana laf söylüyor beyinsiz herif ya

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Sen futbolla ilgili hiç yazı yazma kardeşim futbol bilgin 0 diyecemde senin ki eksilerde
Arda, kenan ve ismail oyuna girdikten sonra ki oynadigimiz futbola bak bir de. Kale de altay olmasa su adamlar 11 baslasa sence sonuc aynı mi olacakti cidden? Andaval herif bana bir de futbol yazma yazmis, maclari oturma organinla mi izliyorsun

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,810
4,924
113
Arda, kenan ve ismail oyuna girdikten sonra ki oynadigimiz futbola bak bir de. Kale de altay olmasa su adamlar 11 baslasa sence sonuc aynı mi olacakti cidden? Andaval herif bana bir de futbol yazma yazmis, maclari oturma organinla mi izliyorsun
Yoo daha kotu oynuyolar gbence sen maçı arkanla izliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...