- 5,249
- 9,176
- 113
Ayni kuponu bende oynadim iki tane pusula hesabindan umarim kazaniriz 😃Beraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
Ekli dosyayı görüntüle 563191
İnşallah dostAyni kuponu bende oynadim iki tane pusula hesabindan umarim kazaniriz 😃
Pusula özel oran maks 1000 yazmışlar ama 999.3 oynatıyor ibnelerNeresi burası site olarak
Teşekkürler dost bakayım bendePusula özel oran maks 1000 yazmışlar ama 999.3 oynatıyor ibneler
Her kupon kazansaydı ooooTuttur gayri bi kupon seriye bağladın 😄 Bol şanslar 🖐🏻
Senin sevdiğin ligde evin oranı 8 di şimdi 14 fark öndeHer kupon kazansaydı oooo
Saat 7 maçlarına bi kupon sallicam ya gollü geçecek ya da yine golsüz 😄Her kupon kazansaydı oooo
Bol şanslar reisBeraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
Bende 0-4 iken ev alır 6.20 den 1200 aldım kupon parası bedavaya geldiYeni zelenda mi ordan bu kuponun parasını çıkardık ya şimdi akşam daha zevkle izlicem maçı
Ekli dosyayı görüntüle 563215
Bol şans dostum. Tahminimce şimdiden tebrik ediyorumBeraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
VAY başkanım.benim nerelerdesin ya can canBol şanslar reis
Her yerdeyim reis iyi forumlar.. 🧐VAY başkanım.benim nerelerdesin ya can can
Sağolun başkanım sanada Allaha emanetsinizHer yerdeyim reis iyi forumlar.. 🧐