- 8,831
- 5,809
- 113
Bol şanslar 💫🙏Beraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
Ekli dosyayı görüntüle 563191
Bol şanslar 💫🙏Beraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
Sabah uyanirken öyle de aksam hep hüsran dostGünlerden Türkiyem
bugün hüsrana yer yok papel dostSabah uyanirken öyle de aksam hep hüsran dost
Çekler yener gibime geliyor dost hiçbir maçı kaçırmadım euroda iki kanalda olsa bile birini pcden açtım birini TV'den çeklerin oturmuş bir oyun anlayışı var fizik kondisyon bizim 5 katimiz savunma anlayisi harika toplu savunma yavan bir takım en uçtaki adamiyla birlikte bugün shick yok önemli bir eksik ama yerini oyunla dolduracak adamları var ara pasları muhteşem iki topla kale dibine gelebiliyorlar portekiz maçında şansız bir yenilgiye aldılar iyi oynayarak gurci maçı tek kale yaptılar ama ben böyle kaleci performansi görmedim objektif olursam bugün çekler kazanacaktır mantığım bu yöndebugün hüsrana yer yok papel dost
gürci ile başladığımız 11 ile başlamamız yeterlidir
takım oyunu ile de kazanırız
Ben zaten kaybedersek canlari saolsun dedim zaten kupon parasını da çıkarttım başka maçtan da bizimkiler beraberlik yeter diyerek çok oynamak istemeyeceklerdir ama bir önceki maçın acısını unutturabilirler oyuna ortak olursak galibiyet supriz olmaz her şey o montella mi ne ona bakıyor gene 1 yıldır oynamayan adamlarla başlarsa zaten kafadan kaybettik çekler galibiyet için oynicak çünküÇekler yener gibime geliyor dost hiçbir maçı kaçırmadım euroda iki kanalda olsa bile birini pcden açtım birini TV'den çeklerin oturmuş bir oyun anlayışı var fizik kondisyon bizim 5 katimiz savunma anlayisi harika toplu savunma yavan bir takım en uçtaki adamiyla birlikte bugün shick yok önemli bir eksik ama yerini oyunla dolduracak adamları var ara pasları muhteşem iki topla kale dibine gelebiliyorlar portekiz maçında şansız bir yenilgiye aldılar iyi oynayarak gurci maçı tek kale yaptılar ama ben böyle kaleci performansi görmedim objektif olursam bugün çekler kazanacaktır mantığım bu yönde
Aynen dost kadro kcok komikti portekiz karssindabugün hüsrana yer yok papel dost
gürci ile başladığımız 11 ile başlamamız yeterlidir
takım oyunu ile de kazanırız
Bol sansBeraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
TebriklerBol şans dostum. Tahminimce şimdiden tebrik ediyorum
Tebrikler reis
Tebrik
Tebrikler dost
tebrikler dostBeraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...
Tebrik ederim 🙏💫Beraberlik yetiyor ama zaten basketbol bitmiş deneyelim dedik. Kazanamazsaniz da canınız saolsun...