- 5,249
- 9,176
- 113
Sen betco dan almışsın dost orda bir tık daha yüksek baremlerPolonya maçı bi tık yükselmiş ondan yatmam umarım 😂
Ins gelir ilk maç çöp tü bu 3 ünden umutluyumPolonya maçı bi tık yükselmiş ondan yatmam umarım 😂
69 çıktı biraz hizlanirlarsa olur çok faolu yaptılar sanki eleme maçı gibiSanırım Polonya maçından yatıcam 😅
Senin kupon gelebilir de 153 zor benimki yatar.. Senin oynadığın siteler hangileri onlardan oynayım baremleri daha düşük dedin ya.69 çıktı biraz hizlanirlarsa olur çok faolu yaptılar sanki eleme maçı gibi
Baywin betor yeni açılan zlot fixbet bunların alt yapısında baremler bir tık daha düşük eskiden starzdan oynardım bana makul gelen bonuslari kaldırdılarSenin kupon gelebilir de 153 zor benimki yatar.. Senin oynadığın siteler hangileri onlardan oynayım baremleri daha düşük dedin ya.
Baywinden oynuyorum bazen diğerlerine de bakayımBaywin betor yeni açılan zlot fixbet bunların alt yapısında baremler bir tık daha düşük eskiden starzdan oynardım bana makul gelen bonuslari kaldırdılar
Bu saydığım 4 ünde baremler oranlar aynıBaywinden oynuyorum bazen diğerlerine de bakayım
Bir periyot saliyorlar illaBu sefer italya maçı durmuş
Maşallah dedik ya 2 dakika boş geçerler şimdiBir periyot saliyorlar illa
Bu İtalya Gürcistan hazırlık maçı diye bultendeydi simdi baktım bilmem ne kupa maciymis sanırım bundan gittikMaşallah dedik ya 2 dakika boş geçerler şimdi
Normal hazırlık maçı yazıyor ama bilemedim. Gürcistan zaten kalleşlik yaptı 7 sayı nedir yaBu İtalya Gürcistan hazırlık maçı diye bultendeydi simdi baktım bilmem ne kupa maciymis sanırım bundan gittik
Başka sitelerde İtalya Trentino cup yazıyor dostluk diil 90 kusura kaldı belli olmaz ama zor 7 sayıda kaldı beklemedeyizNormal hazırlık maçı yazıyor ama bilemedim. Gürcistan zaten kalleşlik yaptı 7 sayı nedir ya