Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mertinho50 | Kasa 200 Hedef 5 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,249
9,176
113
Tutarsa mantıkla ve fikir alışverişi ile alicam kuponları

batşuayi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
258
83
Ben maçı izliyorum Gol olunca gelicem

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,249
9,176
113
Dost osasuna sağlam takım maç sonu kazanırlar ama bizi yaşan ettile r
Ben ispanya futbolunu artık hiç beğenmiyorum Messi ve ronaldosuz hızım ligden bile kötü geliyor bana sağlık olsun basket daha heyecanlı ama

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,379
2,597
113
Mert kardes sende kasa var aga parca parca ne takılıyon bür baslete ceyrek olsun ama ceyreğin 4. Yada 5. Dakkları aşt üste gidişata göre dene abi göreceksin tutturma ihitmalin daha yüksek
Birde ciddi avrupa eurocup euroleguea değilse 4. Periyota mac sonu sayısına oynama gennelde hiç notmal bitmiyo ya agır alt yada agır üst 4 per cok sıkıntılı akıl veriyo gibi olmasın bir dene abi parça parça takıpma vur geç 3 tane tekli kuponda

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,249
9,176
113
Mert kardes sende kasa var aga parca parca ne takılıyon bür baslete ceyrek olsun ama ceyreğin 4. Yada 5. Dakkları aşt üste gidişata göre dene abi göreceksin tutturma ihitmalin daha yüksek
Birde ciddi avrupa eurocup euroleguea değilse 4. Periyota mac sonu sayısına oynama gennelde hiç notmal bitmiyo ya agır alt yada agır üst 4 per cok sıkıntılı akıl veriyo gibi olmasın bir dene abi parça parça takıpma vur geç 3 tane tekli kuponda
Tüm parayı basıp risk almaktansa bölerek yapıyorum slotta oynuyorum genelde balıkçı yani futboldan çokta basket oynarim ama çeyrek ortalarında almakta çok iyi olmuyor her zamn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...