- 31,888
- 13,783
- 113
@mertinho50 winner
Dayı arka plan hızlandımı🤣Tebrikler ne güzel sayı buldular
Diyorum ya yetenek olsa her per 70 atarlarDep 7 dakka kala 2 skordaydı adamlar 27 sayı attı aq şaka gibi
3. Per bağlamasınlar çok fena altaSimdi 3. Çeyrek başlamadan üst almak mantıklı değil izlicez bakicaz düşük baremden almaya çalışacağım yada son per fark çok değilse üst alicaz fark açılırsa kacicaz
Öyle 5 saniyede hucüm atıyorlar yüzdeleri o kadar iyi olmamasına rağmen bu sayı cıkıyorDiyorum ya yetenek olsa her per 70 atarlar
Bekliozmu smdiSimdi 3. Çeyrek başlamadan üst almak mantıklı değil izlicez bakicaz düşük baremden almaya çalışacağım yada son per fark çok değilse üst alicaz fark açılırsa kacicaz
MecburenBekliozmu smdi
Çok mantıklı 3 çeyrek alt olabilir dostSimdi 3. Çeyrek başlamadan üst almak mantıklı değil izlicez bakicaz düşük baremden almaya çalışacağım yada son per fark çok değilse üst alicaz fark açılırsa kacicaz
aynen handi da mantıklı amaMecburen
3. Per 46 dan açtılar ama fark çok izleyip bakmak lazim
Bak gör ona göre alırsın almak zorunda da değilsin başka maçlara bakarsinMecburen
3. Çeyrek alt olabilir bol şansMecburen
Alt bahsinile handikap bashini sevemiyorum nadiren tercih ediyorum birde frene basmadan oynayınca hep iddaa kazanıyor az da biz kazanakÇok mantıklı 3 çeyrek alt olabilir dost
Onlarda fenaCekiklerde egis var en yakın dayı beklediğim maç bakalim