- 5,256
- 9,221
- 113
Valla ben kalan 3 maçta da 200 olan olmicani düşünüyorum da bir tanesi kafa kafaya gider uzarsa yatar da bakalim en alttan alt la beklemedeyizClew baya kolay gelmıs
Lakers harıcı ıyı gbı bncedeValla ben kalan 3 maçta da 200 olan olmicani düşünüyorum da bir tanesi kafa kafaya gider uzarsa yatar da bakalim en alttan alt la beklemedeyiz
O yüzden yüz alt o kadar hızlı oynamaz ikisideLakers harıcı ıyı gbı bncede
Lakers cok atarsa uste gıder lakers tempo krıtıkO yüzden yüz alt o kadar hızlı oynamaz ikiside
Play offlarda bu barem çok fazla ben phieldhia dan korkuyorum embild maç saati belli olucak oynayıp oynamayacagiLakers cok atarsa uste gıder lakers tempo krıtık
Bakalım phods ıyı suanPlay offlarda bu barem çok fazla ben phieldhia dan korkuyorum embild maç saati belli olucak oynayıp oynamayacagi
şansın bol olsunBaremler daha fazla düşmeden oynayalım bakalım...
Ekli dosyayı görüntüle 520952Ekli dosyayı görüntüle 520953
Hr periyot 50 atsınlar yeterBakalım phods ıyı suan
Sansin var pho son 5 dkda sadece 2 basket atabildi evinde faulu doluydu hic faulde yapmadiPhoneix yatırır dedim ama sınıra yakın geldi hadi phieldhia orts çağ savaşı bekliyorum senden
Denge baremden alsam yatıyordum en alttan aldım ben phoenix in yaoisini Durant bozdu eler minesote phoenix iSansin var pho son 5 dkda sadece 2 basket atabildi evinde faulu doluydu hic faulde yapmadi
Booker sayesinde kazandin cok kotu oynadi avel herifDenge baremden alsam yatıyordum en alttan aldım ben phoenix in yaoisini Durant bozdu eler minesote phoenix i
Avel oldukları için zaten alt aldikBooker sayesinde kazandin cok kotu oynadi avel herif
Farketmez clevelandda ilk periyot 60 çıktı 200 u zor görecekler insNew york macı hızlı baslado