- 17,162
- 6,128
- 113
Bol şanslar dostum
Fark sımdıden 10 fark olması ıyıdırFarketmez clevelandda ilk periyot 60 çıktı 200 u zor görecekler ins
En korktuğum maç bu burda gelirse lakers uzatmaya gitmediği sürece 228 olmazFark sımdıden 10 fark olması ıyıdır
Bende lakerstan korkuyom bakalım nolcekEn korktuğum maç bu burda gelirse lakers uzatmaya gitmediği sürece 228 olmaz
Bence bu maç daha tehlikeli ya barem düşük phi de alt takımı ama nerdeyse son kaç kaçtır alt oluyor geçen miami maçında üst yapmak icin direndiler be yaptılarBende lakerstan korkuyom bakalım nolcek
Lakers korkutucu umarım yanılan ben olurumBence bu maç daha tehlikeli ya barem düşük phi de alt takımı ama nerdeyse son kaç kaçtır alt oluyor geçen miami maçında üst yapmak icin direndiler be yaptılar
Umarım ikimiz yanılırız 4 kombine sonuçta gelirse güzel kar alır arkadaşLakers korkutucu umarım yanılan ben olurum
Bu per cok cikiyor 60 olcak gibi suanNew york maks 108 olmalı 12 sayı da önde phieldhia farkı kapatma çabası ya da farkında 20 lere dayanması alt diyor umarım öyle de olur ...
sen yatsın istiyorsun galiba kuponunBu per cok cikiyor 60 olcak gibi suan
Niye yatsin istiyiyim bro benim kuponum yokki alt olsunda kazan isterim ama iyi cikiyordu o an.sen yatsın istiyorsun galiba kuponun
Takiliom ya ilk 3 dk hizliydilar ama frene basacaklar illa bu periyot 160 üst olur sa zaten çok sıkıntıNiye yatsin istiyiyim bro benim kuponum yokki alt olsunda kazan isterim ama iyi cikiyordu o an.
Dawincenzo ve brunson leşler suan yoksa cokdan yatmistin onlara tsk borclu olursun bu alt gelirseTakiliom ya ilk 3 dk hizliydilar ama frene basacaklar illa bu periyot 160 üst olur sa zaten çok sıkıntı
Ederiz gelsinde kuponDawincenzo ve brunson leşler suan yoksa cokdan yatmistin onlara tsk borclu olursun bu alt gelirse
Depin fren patlamis bro 9 dkda 32 atmis tek basinaTakiliom ya ilk 3 dk hizliydilar ama frene basacaklar illa bu periyot 160 üst olur sa zaten çok sıkıntı
Farki kapatıp öne geçmesi kötü oldu maç tek topta xok faulle yatırımlar gibi su anda kuponu 4. Periyodun ilk 4 dk si savunma olmazsa gittikDepin fren patlamis bro 9 dkda 32 atmis tek basina