- 3,152
- 1,733
- 113
ya tel taş gibiydi kasma yok da klavyesi cins biriyle hizli hizli mesajlasmaya calis deli oluyosn surekli yanlis harf androidde oyle degilİPhone a alınmadığın için o ya bende var Android 3 4 sene oldu kasiyorda kasıyor
ya tel taş gibiydi kasma yok da klavyesi cins biriyle hizli hizli mesajlasmaya calis deli oluyosn surekli yanlis harf androidde oyle degilİPhone a alınmadığın için o ya bende var Android 3 4 sene oldu kasiyorda kasıyor
Bana rahat gelıyo klavyesı o yuzden vazgecemıyomaga hiç sevmedim ya iphone ler cins klavye ozellikle yaz yaz sil duzelt klavye sendede oyle mi
Yani tercih meselesi de ben iosun ömrünün daha uzun olduğunu düşünüyorumya tel taş gibiydi kasma yok da klavyesi cins biriyle hizli hizli mesajlasmaya calis deli oluyosn surekli yanlis harf androidde oyle degil
Yakışır reco abuzerin haberi var mıTek varlıgım bu enıste
Var tabı laf cakıyoya aradaYakışır reco abuzerin haberi var mı
ios daha kaliteli daha stabil ama kapali kutu yani androidde yapabildigin bir cok seyi iosda kisitliyor yaptirmiyor oyun oynuyorum ekran isininca parlakligi kapatiyor telefon zarar gormesin diye oynadigim oyundan zevk alamiyordum hayatimda ilk kez iphone aldim ve 1 ay kullandim birdaha asla almam sevmedim tercih meselesiYani tercih meselesi de ben iosun ömrünün daha uzun olduğunu düşünüyorum
İlk zamanlar öyle olur öyle uzun süre kullanınca arada bariz kalite farkı var 1 ayda alışamazsınios daha kaliteli daha stabil ama kapali kutu yani androidde yapabildigin bir cok seyi iosda kisitliyor yaptirmiyor oyun oynuyorum ekran isininca parlakligi kapatiyor telefon zarar gormesin diye oynadigim oyundan zevk alamiyordum hayatimda ilk kez iphone aldim ve 1 ay kullandim birdaha asla almam sevmedim tercih meselesi
Baldızı değiştir enişte )iPhone olsa nolur android olsa nolur dede hiçbirinde vermiyor
valla kaliteli hakkini yemiyorum ama ben xiomiye alismisim neyse iyi sabahlar ben yatarİphone candır gerısı heyecandır !
evettt onemli olan dedenin bastonu kiçimiza degil cebimize sokmasiiPhone olsa nolur android olsa nolur dede hiçbirinde vermiyor
Şarkımızı bulduk dost teşekkürler
senin nicki gorunce bu geldi aklima enişteeeeeeeğ 🤣Şarkımızı bulduk dost teşekkürler
Güzel parça dostsenin nicki gorunce bu geldi aklima enişteeeeeeeğ 🤣
✅ 👏 👏
Tebrikler dost