- 6,872
- 10,914
- 113
konferans lideri takıma bak son 4dk 1 sayı atmıslar ftyi bile 1/2 atmıslar. sözde mvp anten son per 4 sayı atmıs sadece. yazık valla
amaaan salla bende az önce yattım kazandınmı kaybettinmi bu 2 sonuca odaklan ayrıntılara girme öyle olmasaydı geliyodu tüh lanet olsun dersen kafaya takarsın. sal bırak düşünmebi daha nba oynarsam bısı demıyorum ne zaman oynasam en alt baremı alıyorum oran yukselsın dıye adamlar son ceyrek dunya genelınde bahıslere bakıyor ne sekılde kaarlı bıtecekse o sekılde bıtırıyor
yok kardesm anlık bızımkısı sıkıntı yok ama nba sanırım tamemen sıke uzerıne kurulmus 25 sanıye var yenılgıyı bıle bıle faul yapıyor ardından son 20 sanıyede top sektırıyor garıp benceamaaan salla bende az önce yattım kazandınmı kaybettinmi bu 2 sonuca odaklan ayrıntılara girme öyle olmasaydı geliyodu tüh lanet olsun dersen kafaya takarsın. sal bırak düşünme
o an 2 duygu olur ya direkt 3 lüğü sallıcak mucize olurda yeneriz diye umutlanıp. yada zaten yenemıcez ne uğraşıcam aq diyip maçı salıcak her basket maçında olur top sektirilir biter boşveryok kardesm anlık bızımkısı sıkıntı yok ama nba sanırım tamemen sıke uzerıne kurulmus 25 sanıye var yenılgıyı bıle bıle faul yapıyor ardından son 20 sanıyede top sektırıyor garıp bence