- 41,592
- 44,950
- 113
2 m kafidir dostBı trilyon basman lazım
2 m kafidir dostBı trilyon basman lazım
1.5 alt basıldıTamamdır teşekkürler
Tebrikler1.5 alt basıldı
0.5 altda alicam şimdi onuda abuzere aticam lazanciTebrikler
O riskli ya0.5 altda alicam şimdi onuda abuzere aticam lazanci
Orası öyle tabi dostum benim aklım bana yetiyor ben kendi bahsimi oynarim sen oyna arkadaşın verdikleriniisteyen oynar isteyen oynamaz akşam oynayanlar teşekkür ediyordu adama bi yerden gelmiş yoksa totonuz oynamayın sen paylaş kardeşim imkanımız oldukça biz oynamaya devam ederiz
Çok para çok riskO riskli ya
sağolasın kardeşimisteyen oynar isteyen oynamaz akşam oynayanlar teşekkür ediyordu adama bi yerden gelmiş yoksa totonuz oynamayın sen paylaş kardeşim imkanımız oldukça biz oynamaya devam ederiz
buca cocuguyuz bılader bu kumardan bi ton infazım varÇıkarsın sen bu kafayla herşeyi yaparsın dost sen tehlikeli adamsın
Dost bu +9u açarlarmı eminmisinsağolasın kardeşim
Benjmde yaralamadan okadar infaz var dost iyi bişey değil amabuca cocuguyuz bılader bu kumardan bi ton infazım var
degil tabi tombala oynatıyoduk karabağlarda kapandı mekanBenjmde yaralamadan okadar infaz var dost iyi bişey değil ama
Amcam hala oynatiyor polislerde geliyor 😂😂 gelmek istersen geldegil tabi tombala oynatıyoduk karabağlarda kapandı mekan
Polislerin gelmesi bize zarar aq müsterilere yedigi ceza kadar oynatıyoruz bedava freebet gibiAmcam hala oynatiyor polislerde geliyor 😂😂 gelmek istersen gel
Heeee şimdi anlaşıldı izmirliymişbuca cocuguyuz bılader bu kumardan bi ton infazım var
9-4 bitçek çünküEkli dosyayı görüntüle 573983
Gol oranları düşüyor , 5.5 üst 1 saat önce 4 idi şimdi 3. var bir sıkıntı hadi hayırlısı