- 419
- 122
- 43
at arabasımı ( profil fotosuna nazire yapmalı espri )Bide bizim arabadaki navigasyon 😁😁 yol tarifi veriyor ama olsun
at arabasımı ( profil fotosuna nazire yapmalı espri )Bide bizim arabadaki navigasyon 😁😁 yol tarifi veriyor ama olsun
Sıkıntı yok reis.. sitenizede TJK bünyeyi yarislari koyarsanız bi farkınız olur..at arabasımı ( profil fotosuna nazire yapmalı espri )
Çerkezköy de ikamet ediyorum kardeş kırklarelinde iş yerimizGaliba kirklarelinde calisiyorsun borusan bu tarafa iş alinca nereye getiriyorsun Çerkezköye mi Borusan genelde suann BSH a mal getiriyorlar bursadan felan.. Ben BSH daydim..
Bende ordayim reis kapaklida.. suan kisa bir süreliğine istanbuldayim.. borusan ofisteki bütün cocuklari tanirim ben BSH cok is yaptigimizdan arac organizasyonu ayarliyoruz.. hayirli işler olsun bu arada sana..Çerkezköy de ikamet ediyorum kardeş kırklarelinde iş yerimiz
Nerde bu yer reis uğrayalim...Restaurant ve meyhane işletiyorum. Gıda sektörüne yönelik üretim yapan bir işletmen var. Atadan dededen beri de ciftciyiz.
Ankara'da dost, kendimizi ifşa etmeyelim, özelden yazarımNerde bu yer reis uğrayalim...
Angarami 🤦♂️🤦♂️tmm konuşuruz sonra.. ben geliri giderim angaraya..Ankara'da dost, kendimizi ifşa etmeyelim, özelden yazarım
Reis benim kulaklar pek ısıtmıyor ya neden ki acabakbb asistan doktorum
Teşekkürler dostBende ordayim reis kapaklida.. suan kisa bir süreliğine istanbuldayim.. borusan ofisteki bütün cocuklari tanirim ben BSH cok is yaptigimizdan arac organizasyonu ayarliyoruz.. hayirli işler olsun bu arada sana..