Bana IBAN atın dostlar payco hata veriyorTbrkler kardeş şansın daim olsun paranı kurtarmana sevindim.simdi mışıl mışıl uyu
2 kişi demedinmi ben varmiyim beni niye alintiladinkiBana IBAN atın dostlar payco hata veriyor
Senle beniz2 kişi demedinmi ben varmiyim beni niye alintiladinki
Biri sensin diğeri Faruk zaten2 kişi demedinmi ben varmiyim beni niye alintiladinki
Daha çoğunu çekmek nasip olur inşallah dostumSen kaldın ödül atmadgm insiyatif aldım bir kişiye daha attım emeğinize sağlık ben de zarar etmemis oldum bugünlük
Nasip dost güne 0 la başladım 10k ile kapattm nasip kısmet hepsi 100 spin nerelere getirdi bugün ama kaptırmamak en iyisi kendimizi geceniz hayır olsun inşallah ✋Daha çoğunu çekmek nasip olur inşallah dostum
He tmm o zaman atam bro bı roll yapariz.saolasun aklıma yazdım seni tskr ederimBiri sensin diğeri Faruk zaten
IBAN at dostum payco da sıkıntı var anlamadmHe tmm o zaman atam bro bı roll yapariz.saolasun aklıma yazdım seni tskr ederim
Bencede dost zararın neresinden dönersek her zaman kazanç olur bizim için durmak kendine dur demek çok önemli böyle konularda iyi geceler dostum👋🏼Nasip dost güne 0 la başladım 10k ile kapattm nasip kısmet hepsi 100 spin nerelere getirdi bugün ama kaptırmamak en iyisi kendimizi geceniz hayır olsun inşallah ✋
Attım kardesIBAN at dostum payco da sıkıntı var anlamadm