Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metin2 Hk.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,621
45,038
113
Aion oyna Zor oyun lakın pvp onnumara

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Ya bu gencliğimdeki en güzel oyunlarından biri olan metin2 hala varmı ve önerebileceğiniz bir pvp Server varmi.. belki ona biraz bağlanırsam kumar illetinden koparım.. Ekli dosyayı görüntüle 578203
2014 yılında ben kendi serverimi kurmuştum elvanmt2 vardı Osman benim arkadaş.emek server kurmusduk onla.ilk sonra ayrıldık kahpelik yaptı sonra erdembilisim.com açıp vds Server kiralayıp sunucu kurup fileslerle satiyordum ulan ne günlerdi be varya Skype vardı ortam raidcall felan daha sonra firemt2 kurmuştum vslik Server ah ah

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
720
290
63
2014 yılında ben kendi serverimi kurmuştum elvanmt2 vardı Osman benim arkadaş.emek server kurmusduk onla.ilk sonra ayrıldık kahpelik yaptı sonra erdembilisim.com açıp vds Server kiralayıp sunucu kurup fileslerle satiyordum ulan ne günlerdi be varya Skype vardı ortam raidcall felan daha sonra firemt2 kurmuştum vslik Server ah ah
80 tl ye pvp kuruyorduk ozamanlar :)

JoeQuanqa

En büyük kabadayılık, Beyfendiliktir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,551
15,963
113

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,213
4,265
113
54 ort zehir düşürmüştüm ozaman en kral araba verseler okadar sevinmezdim
He bende 49 vardı öf be günlerde çölde 2 k hp kolye düşürmüştüm o zamanlar yaygın değildi neredeyse oyunda rkaç tane vardı ne günlerdi be

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
3,687
113
Ya bu gencliğimdeki en güzel oyunlarından biri olan metin2 hala varmı ve önerebileceğiniz bir pvp Server varmi.. belki ona biraz bağlanırsam kumar illetinden koparım.. Ekli dosyayı görüntüle 578203
Yayıncılar var onlar yeni server tanıtımı çok yapıyor onları takip et güzel server görürsen oyna gitsin. Sasasalvador - uçanboğa - bonusgamer vs

JoeQuanqa

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,551
15,963
113
Şu oyun bi devrin zamanını çaldı eğlenceliydi zevkliydi ama 20-22 saat hiç uyumadan hapsolmak bağımlılık gibi bişeydi çar kas item yap vs atmak ne güzel şeydi

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
720
290
63
Yayıncılar var onlar yeni server tanıtımı çok yapıyor onları takip et güzel server görürsen oyna gitsin. Sasasalvador - uçanboğa - bonusgamer vs
Eski tip lazım knk yeniler karman çorman bir dünya şeyler eklenmiş onları çözmek ayrı bir mesele örümcek zindanı şeytan kulesi ki ormanı eski tip pvp lazim

JoeQuanqa

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,551
15,963
113
savaşçı ve ninja favorimdir
Ninjanin zehir atması ayrı Bi güzellikti tek atiyodum
Savaçı Sura ninja vardo işte bende ama Sura bi başkaydı savaşçı zihinsel di bedensel olupta yatıran olmadı hiç 😃 ama sura bi başka asaletti ninja da suiakast harika bişeydi zehir ardına uf zehir ardına suikast

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
720
290
63
Şu oyun bi devrin zamanını çaldı eğlenceliydi zevkliydi ama 20-22 saat hiç uyumadan hapsolmak bağımlılık gibi bişeydi çar kas item yap vs atmak ne güzel şeydi
Metin kesmek ayrı bir zevkti ama hep gece keserdim gündüzleri ben saatlerce uğraşiyordum kırmaya yakın adam gelip beni kesip itemleri alıyordu savaşçı taş düşmüştü 3 sevi almıştı ne küfür etmiştim

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
752
195
43
Tramolada vardı pembefille diye çarım efsaneydi ya 2011 de +9 zehirim vardı 600 TL ye satmıştım ozaman bursadan birine