- 752
- 195
- 43
Naptın başkan 2038 nedirArtemis sunucusunda vardı benimde bi hesabım 2038'e kadar ban yemişti 14 sene sonra açılacak
Naptın başkan 2038 nedirArtemis sunucusunda vardı benimde bi hesabım 2038'e kadar ban yemişti 14 sene sonra açılacak
Kesin hile açtı arkadaş hile meşhurdu ozamanlar item alamayanlar hile aciyoduNaptın başkan 2038 nedir
Maymun zindanında hiç girmedim hep satın aliyodum pazarda genelde beyaz inci pahaliydi 300 k 400 kAt madalyonu düşürmek bile güzeldi yaw 😂
Valla ben 1 kere düşürdüm hile de yoktu o zamanlar çok güzeldi valla insan o günleri özlüyorMaymun zindanında hiç girmedim hep satın aliyodum pazarda genelde beyaz inci pahaliydi 300 k 400 k
Başkanım azmi kule yapardık beArtemis sunucusunda vardı benimde bi hesabım 2038'e kadar ban yemişti 14 sene sonra açılacak
Sen şimdi naneyi yedin kankaKesin hile açtı arkadaş hile meşhurdu ozamanlar item alamayanlar hile aciyodu
Niyeki knkSen şimdi naneyi yedin kanka
Mesela yani kanka😂Niyeki knk
Başkana hile açmıştır dediğim içinse yine diyorum ya küfür etti ya hile açtı 28 yıl ban nedir ya demi başkan maziyi canlandiriyoz forumda başkan diye eliştirmeyelimmi yani tatlı bir eleştiri sadeceMesela yani kanka😂
Ban sebebi gm olarak tanıtma yazıyordu ama öyle birşeyde yapmamıştım 2010'larda . Haksız banlar bitirdi bu oyunuBaşkana hile açmıştır dediğim içinse yine diyorum ya küfür etti ya hile açtı 28 yıl ban nedir ya demi başkan maziyi canlandiriyoz forumda başkan diye eliştirmeyelimmi yani tatlı bir eleştiri sadece