- 2,813
- 1,476
- 113
oha harbiden kasa 496.51 arkadaşlar benim ilk bet yatmasın diye verdiler herhalde
yenı mı basladın sen kumara dostoha harbiden kasa 496.51 arkadaşlar benim ilk bet yatmasın diye verdiler herhalde
Onla alakası yok her yer uzadı yazdı sonra buzzer attı hawksyenı mı basladın sen kumara dost
92liyim kanka 2010dan beri illlegal oynarım da şu an birden fazla işle uğraşıyorumyenı mı basladın sen kumara dost
Evet dost arkadaşın antremanlarinda yardımcı ol forma sokyenı mı basladın sen kumara dost
asayiş komiser erhan ben özelden bi kimlik at bakalım 10 yıldır oynuyomussun bi gbt yapalım dost92liyim kanka 2010dan beri illlegal oynarım da şu an birden fazla işle uğraşıyorum
bakıyorum şimdi basket yok başka futbol gideriz2. Roll yine mi basket
avusturya amatör kuposı maçı var ilk yarı 5 0 bitti ikinci yarı rahat 3 4 daha çıkarbakıyorum şimdi basket yok başka futbol gideriz
Dost burdan bakinca forum sahibi gibi gözüküyorsun ondan açıldı hemen arkadaş 🤣🤣🤣asayiş komiser erhan ben özelden bi kimlik at bakalım 10 yıldır oynuyomussun bi gbt yapalım dost
Kaçırma aga, en azından sececegjnle kombine alTenis seviyorsan , grenier-setkic ms 1 degerlendirebilirsin
hee yenı uyelerde bende para var sanıyo ara ara yazıyo bırılerı sen eskısın abı surdan cekım yapcam bı 50 var mı dıyeDost burdan bakinca forum sahibi gibi gözüküyorsun ondan açıldı hemen arkadaş 🤣🤣🤣
Grenier- setkic tenis ms 1bakıyorum şimdi basket yok başka futbol gideriz
Eeeee dost yardımcı olmak zorundasın arkadaşlara demirbaş olarakhee yenı uyelerde bende para var sanıyo ara ara yazıyo bırılerı sen eskısın abı surdan cekım yapcam bı 50 var mı dıye