Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Metroslot 50 Freespin Deneme Bonusu ( 50₺ Yatırımlı )

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,235
7,831
113
Az önce sms aldım. Faydalanmak isteyen arkadaşlar için buraya bırakıyorum...

Site link : https://www.metroslot196.com/

Şartlar :

YENİ ÜYE 50 FREESPIN DENEME

1-Bu promosyondan sadece yeni üyeler herhangi bir finansal işlemi olmadan önce Deneme amaçlı olarak yararlanabilirler.
2-Freespin talebinizin ardından gerekli kontroller yapılacak (TC Kimlik kontrolü, Telefon Doğrulama) ve işlem yoğunluğuna göre en kısa sürede hesabınıza tanımlanacaktır.
3-Kayıt işlemi ardından canlı destek üzerinden bonusunuzu talep etmeniz gerekmektedir.
4-Bu promosyondan kazanç elde etmeniz durumunda 50 TL yatırım gerçekleştirip ana paranızı tek katı kadar çevrim yaptıktan sonra çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
5-Bu promosyondan minimum ve maksimum 200 TL çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
6- Freespinleriniz Pragmatic Play sağlayıcısı; Sweet bonanza, Monket Madness , 7 Monkeys , Starlight Princess™ oyunlarında geçerlidir.
7. MetroSlot , sebep göstermeksizin ilgili promosyon ve kurallarını değiştirme, kötüye kullanımda iptal hakkını saklı tutar.
8. GENEL BONUS KURALLARI VE ŞARTLARI GEÇERLİDİR.

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
607
254
63
site güzel geçen kış full bu sitede oynadım hala var mı bilmiyorum 100 tl yatırıma 50 fs veriyordu 1 kat çevirimli

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
848
263
63
Üye olmayın vermiyorlar

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
223
43
bonus talepde deneme yok
boşa olduk yine

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
223
43
KONU KAPATILSIN

Deneme bonusumuz mevcut değildir fakat;
KriptoPay ile minimum 20 ₺ , Mefete ile minimum 5 ₺ ve HızlıcaPara ile IQ , Tosla , Paycell üzerinden minimum 10 ₺ yatırımlarınız için sitemizi deneyebilir ve en az 1 ₺ kayıplarınız için bile bonus alabilirsiniz.

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,012
7,082
113
Az önce sms aldım. Faydalanmak isteyen arkadaşlar için buraya bırakıyorum...

Site link : https://www.metroslot196.com/

Şartlar :

YENİ ÜYE 50 FREESPIN DENEME

1-Bu promosyondan sadece yeni üyeler herhangi bir finansal işlemi olmadan önce Deneme amaçlı olarak yararlanabilirler.
2-Freespin talebinizin ardından gerekli kontroller yapılacak (TC Kimlik kontrolü, Telefon Doğrulama) ve işlem yoğunluğuna göre en kısa sürede hesabınıza tanımlanacaktır.
3-Kayıt işlemi ardından canlı destek üzerinden bonusunuzu talep etmeniz gerekmektedir.
4-Bu promosyondan kazanç elde etmeniz durumunda 50 TL yatırım gerçekleştirip ana paranızı tek katı kadar çevrim yaptıktan sonra çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
5-Bu promosyondan minimum ve maksimum 200 TL çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
6- Freespinleriniz Pragmatic Play sağlayıcısı; Sweet bonanza, Monket Madness , 7 Monkeys , Starlight Princess™ oyunlarında geçerlidir.
7. MetroSlot , sebep göstermeksizin ilgili promosyon ve kurallarını değiştirme, kötüye kullanımda iptal hakkını saklı tutar.
8. GENEL BONUS KURALLARI VE ŞARTLARI GEÇERLİDİR.
Konu kilit @Shellac @Daimon böyle bir bonus yokmuş

byjoker

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
10
8
Saatler once talepte bulunduk canli destek 15 dakika kadar surer bonusun hesabiniza yansimasi dedi. Saatlersir bekliyorum. Canli destegin suanki cevabi kota doldu yayirim yap.kotan varsa kotan kadar insana bildirim ver. Sahtekar bu sira acilan neredeyse acilan tum siteler bu firma gibi!

Ekli dosyalar

Melih6860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
308
63
Saatler once talepte bulunduk canli destek 15 dakika kadar surer bonusun hesabiniza yansimasi dedi. Saatlersir bekliyorum. Canli destegin suanki cevabi kota doldu yayirim yap.kotan varsa kotan kadar insana bildirim ver. Sahtekar bu sira acilan neredeyse acilan tum siteler bu firma gibi!
İlk üye olan benim sabah banada öyle dedi dolandırıcı site zaten