benımde aynı basıma geldı odendı dıyenler sıtenın elemanı olabılır veya sanslıSite bos hem de bombos... Adamlar saat 6 bucukta biten macin kuponunu bu saat oldu sonuclandiramadilar hala. Bosuna ugrasmayin bu siteden bi cacik olmaz
Doğrudur herkeze bolsans ben üye olmayacam baran olmamasına rağmen taviz vermicemMillet verileni alıyor durum bu noktaya gelmekte normal
Vallahi ben gece mesaisinde denk geldim normalde bende almazdim vakit gecsin diye aldim mesai bitimine yakin swet Bonanza sansima daha 2 yada 3. Elde 5 TL den frespine girdi cektim 100 tl gene bir dene bence en azindan yatirim sartin yokDoğrudur herkeze bolsans ben üye olmayacam baran olmamasına rağmen taviz vermicem
Eskiden 10/20 TL verirlerdi 100 yap cekdi o 100 TL ilede market alışverişi yapılıyordu aw
Eywallah dost bolsansVallahi ben gece mesaisinde denk geldim normalde bende almazdim vakit gecsin diye aldim mesai bitimine yakin swet Bonanza sansima daha 2 yada 3. Elde 5 TL den frespine girdi cektim 100 tl gene bir dene bence en azindan yatirim sartin yok
Güncel giriş adresi nedir
guly gule araca dostum