- 144
- 42
- 28
Bu nasıl bir şart amk oldu başka😂😅Bonusun çekilebilir olması için FreeSpin veya FreeBet kazancınız ile 1.000₺'ye ulaştıktan sonra 100₺ yatırım yapıp, ana para çevrimini tamamladıktan sonra 200₺ çekim yapabilirsiniz.
Bu nasıl bir şart amk oldu başka😂😅Bonusun çekilebilir olması için FreeSpin veya FreeBet kazancınız ile 1.000₺'ye ulaştıktan sonra 100₺ yatırım yapıp, ana para çevrimini tamamladıktan sonra 200₺ çekim yapabilirsiniz.
Allah belasını versın boyle deneme bonusunun
Bu bonusmu soygunmu şimdi zaten 100 TL yatır çevirdikten sonra en az 300 olur bunlar birde 50 TL'yi 1000 yapacaksın gelsin bu şekilde ben 500 TL bonus vereyim siteye zaten kendi cebinden 20 mislisi çıkıyor
bu bonusu alacak kadar salak var mı merak ediyorum sadece eğlencesine alınırBonusun çekilebilir olması için FreeSpin veya FreeBet kazancınız ile 1.000₺'ye ulaştıktan sonra 100₺ yatırım yapıp, ana para çevrimini tamamladıktan sonra 200₺ çekim yapabilirsiniz.
Eğlencede olmaz bu bonusla sitrese girersin birde kazanırsan bin pişman olursun aldığınabu bonusu alacak kadar salak var mı merak ediyorum sadece eğlencesine alınır
Ben alaçam sende almaSimdi bu bonusu alanin aklindan supe ederim
Bu sitenin linki ne konuyu hortlattin link ver bari