- 2,751
- 5,122
- 113
Her türlü kazandık bence spal itlik yapmazsa
geliyor paran dostum son 15 dk direndir şu takımlarıHocam Bi kupon da benden ufakta olsa oynamanın tavsiye ederim Ekli dosyayı görüntüle 80624
Gelen kupon nasıl hocamSağlık olsun 75 kupon 74 lose
Daha hiç maçı başlamamış ileri tarihli oynanmışGelen kupon nasıl hocam
Evo benim yatanı görmen lazım 98 ganyan tek goldenŞöyle bir etkinlik yapman bile güzel tebrikler sana
Şaka yapıosun hangi macEvo benim yatanı görmen lazım 98 ganyan tek golden
Jeju 2 2 bitti 3-2 bitse 5e 490 içerdeydi baktım uzatmalara gitmiş uzatmalarda 3 2 almış adı takimŞaka yapıosun hangi mac
Tuh be 98 oran adını altın harflerle kazırdınJeju 2 2 bitti 3-2 bitse 5e 490 içerdeydi baktım uzatmalara gitmiş uzatmalarda 3 2 almış adı takim
20 lira attım öyle sabah everton liverpool cyber maçı vardı son 5dk evertonun oran 7 bastim vazgeçtim 1.5 orana oynadım 100 yapar cekeriz diye 1.5 yattı everton 7 ganyan geldipara küstü yine bize pazar günü ıyi vurdum ama 45eTuh be 98 oran adını altın harflerle kazırdın
Şaka bi yana demek ki ne güzel maçlar bilmişsin bence yine de kendini en azindan öyle rahatlar bazen olmayınca olmuyor d3mek ki bugün biraz bakiye olsa sabahtan çok güzel kazanacaktın 98 orana gitmezdim sonucta
7 oran korkutuyor işte bakiyen olsaydı içeride her türlü oynardın onu20 lira attım öyle sabah everton liverpool cyber maçı vardı son 5dk evertonun oran 7 bastim vazgeçtim 1.5 orana oynadım 100 yapar cekeriz diye 1.5 yattı everton 7 ganyan geldipara küstü yine bize pazar günü ıyi vurdum ama 45e
Pist20 lira attım öyle sabah everton liverpool cyber maçı vardı son 5dk evertonun oran 7 bastim vazgeçtim 1.5 orana oynadım 100 yapar cekeriz diye 1.5 yattı everton 7 ganyan geldipara küstü yine bize pazar günü ıyi vurdum ama 45e
Kanka