- 1,323
- 831
- 113
Aynen hep yüksek açıp vermislerdi bana pes pese 3 maçinda 1/2 2/1 yapıp hep yenmisti 😀 butler yok ama yine yapcak bişecukler 😀Bunlar kafayı tirlatmis geçen senede miami bostonu gine böyle yenmişti hep evinde oran aynıydı
Aynen hep yüksek açıp vermislerdi bana pes pese 3 maçinda 1/2 2/1 yapıp hep yenmisti 😀 butler yok ama yine yapcak bişecukler 😀Bunlar kafayı tirlatmis geçen senede miami bostonu gine böyle yenmişti hep evinde oran aynıydı
Duman oluyo ben basketciyimMiami bir onceki mac gibi 3 lük istatisligini yakalarsa duman eder yine bostonu biri demisti dersin
adını yazıyımmı kenara knkMiami bir onceki mac gibi 3 lük istatisligini yakalarsa duman eder yine bostonu biri demisti dersin
İlk çeyrek 3.5 dan tamam ikinci çeyrek 2.5 boston bu boru mu püf yaparMiami bir onceki mac gibi 3 lük istatisligini yakalarsa duman eder yine bostonu biri demisti dersin
Dedik 3.5 dan yapıştır diye sizin yüzünüzden 3.bucuk dan aldım burayı okumasam 5 buçuktan cakardim 2.10 Oran di neyse 1.93 de fena diyilTövbe daha nba bahsi almam ilk çeyrek ne izledim ben bile bilmiyorum
Milyon verseler daha nba filan oynamam ben reis sovecem sovemiyorum ban yiycemDedik 3.5 dan yapıştır diye sizin yüzünüzden 3.bucuk dan aldım burayı okumasam 5 buçuktan cakardim 2.10 Oran di neyse 1.93 de fena diyil
Bostan çakacak zaten belli sen tersine oynarsan tövbe edersin hatta hacca bile gidersinMilyon verseler daha nba filan oynamam ben reis sovecem sovemiyorum ban yiycem
2 de çakar 3 de sadece 4 düncu çeyrek verirboston bu çeyrek vurup kaçar bence 3.4. çeyrek yedeklerle takılayım kafası
Hac ne alaka bro kumara dini niye katiyon onu anlamdim @Antep7575 bi baglanti varmiBostan çakacak zaten belli sen tersine oynarsan tövbe edersin hatta hacca bile gidersin
Bostonboston bu çeyrek vurup kaçar bence 3.4. çeyrek yedeklerle takılayım kafası
Makarasına dedim keşke gidebilsen nasip etsin allahHac ne alaka bro kumara dini niye katiyon onu anlamdim @Antep7575 bi baglanti varmi
ilk çeyrek -8 aldık , bu çeyrek te -7 bekliyoruz bakalım ne olacak2 de çakar 3 de sadece 4 düncu çeyrek verir
Sagol sanada nasip eder insallah imana gelmemiz lazim bos isler bunlarBoston
Makarasına dedim keşke gidebilsen nasip etsin allah
2 buçuk dan niye almadın ikinci çeyreğin başında 2.bucuktuilk çeyrek -8 aldık , bu çeyrek te -7 bekliyoruz bakalım ne olacak
Sagol sanada nasip eder insallah imana gelmemiz lazim bos isler bunlar
Amin ama Bilerek kaybetme en önemli iki oyuncu yok miami deSagol sanada nasip eder insallah imana gelmemiz lazim bos isler bunlar
Kanka gecen macta yoktu miami yendi baksana o zmn napacaktikAmin ama Bilerek kaybetme en önemli iki oyuncu yok miami de