Uygulamayı indir kimlik onayı yap Google da bozumcubey yaz orası hallediyormobil ödeme nası yaptın reis bana da anlatsana bozayım bu arada sıkıntı olur basına öde bence bilgilerin falan var dava acarlar kurumsal sonycta
Uygulamayı indir kimlik onayı yap Google da bozumcubey yaz orası hallediyormobil ödeme nası yaptın reis bana da anlatsana bozayım bu arada sıkıntı olur basına öde bence bilgilerin falan var dava acarlar kurumsal sonycta
Başkan el atmadığımız yer kalmadı bilmediğimiz ne kaldı ki amk keşke bu kadar bilmeseydim tümbet puanı toplamda 42 bin tl olmuştu beni valla kurtarırdıYatacak yerin yok antepli tumbete tümpuan var onları bozdurdunmu
Yuhluk bir şey yok ortada 1 sene diyor 1 senede dolar yüzde 50 yaptı ona göre geliyor faizler bi ekpara kullandık her ay zam yapıyolar faize 1.89 dan 4.24 e çıktıYuh faize bak ya ne yapacan peki ödeyecek misin
Bende geçen baktım 1500 falan vardı nakit ekledi cektimBaşkan el atmadığımız yer kalmadı bilmediğimiz ne kaldı ki amk keşke bu kadar bilmeseydim tümbet puanı toplamda 42 bin tl olmuştu beni valla kurtarırdı
Al benden de o kadar günü kurtarıyoruz valla ben Allahtan birini buldum her maaşta yerime kendi yatırım yapıyor kendi maaşında birde zorlandığın durumda ailedekileri TCsini kullan diğer bilgileri yanlış yap onların üzerine para çek arkadaş gönderdi de alpara yokki iş güç de yok anca 100-200 çekiyorum sitelerden günü kurtarıyom borcu bilmiyorum napıcam durumlar kötü
Nereden nereye dimiAl benden de o kadar günü kurtarıyoruz valla ben Allahtan birini buldum her maaşta yerime kendi yatırım yapıyor kendi maaşında birde zorlandığın durumda ailedekileri TCsini kullan diğer bilgileri yanlış yap onların üzerine para çek arkadaş gönderdi de al
Hiç sorma bu bok üzerine bilmediğimiz birşey kalmadı ailedekilerin tek tek doğum tarihini TC sini ezberledim 🤣🤣Nereden nereye dimi
hepsi var bende bozum yaptırmam lazım sadece limitler de acıkUygulamayı indir kimlik onayı yap Google da bozumcubey yaz orası hallediyor
hepsi var bende bozum yaptırmam lazım sadece limitler de acık
sagolasın suan kapalıymıs borca batamadık yine çok sukur
Moneypay mı kapalımış 🤣🤣 baktılar ödemeler gelmiyor boş yerine niye borç verelim deyip kapatmıslardır😁sagolasın suan kapalıymıs borca batamadık yine çok sukur
Tefeci mod %90 loading..Ödenirde sadece şuan için zora girdim dün 2 kupon tekten gitti 10 binin üzerine bir çıksam vallahi billahi borç bırakmam Allah kimseyi borçlu etmesin
Moneypay hazır limit fibabanka tarafından sana migros alisverislerin için sunulan bir kredi aslında.migros ile alakası yok durumun bildiğin bankadan kredi kullanmışsin gibi oluyorArkadaşlar ekte belirttiğim uygulamadan 7-8 ay önce 700 TL borç alıp mobil ödeme ile nakite dönüştürmüştüm.
Şimdi aradılar borcunuzu ödemeniz beklenmektedir faiz ile 1050 TL oldu dediler
Bu uygulama migrosun uygulaması migros Türkiyeye ait bir kurum olduğu için sizce ödeme olmazsa sonu kötü olur mu yani mahkeme falan..
benim 2500 limiti 350 ye düsürdüler .dSeninki iyiymiş 2500 borcu 3200 olarak ödedim üstüne bide limiti 200 e düşürdüler
aynı beni de kapattılar acmıslar yineBu açık çıktığı için 5-6 ay kapatmışlardi geçen açtık diye mesaj gelmiş