- 13,504
- 9,600
- 113
TeşekkürlerMigros sanal marketten sipariş ver kardeş geçmiş olsun
TeşekkürlerMigros sanal marketten sipariş ver kardeş geçmiş olsun
Erdal bey banada yardımcı olun buradaki markette gecerli deyil dedi kırdıralımParlament alıp bakkalla sattık
Migros mu dedi bunuErdal bey banada yardımcı olun buradaki markette gecerli deyil dedi kırdıralım
Kıcuk migros qr sistemi yokmus hacı sana verim uygulamayı kırdır hacı 1 sigarayı kendine al gerisini kırdır fişide uygulamaya yüklrMigros mu dedi bunu
Özelden yaz biKıcuk migros qr sistemi yokmus hacı sana verim uygulamayı kırdır hacı 1 sigarayı kendine al gerisini kırdır fişide uygulamaya yüklr
YazdımÖzelden yaz bi
Bu limitle sanal marketten alışveriş oluyor mu?Migros sanal marketten sipariş ver kardeş geçmiş olsun
Oluyor dostum ama sigara alkol alınmıyorBu limitle sanal marketten alışveriş oluyor mu?
Teşekkür ederim.Oluyor dostum ama sigara alkol alınmıyor
Reis içeceğin 1 litreligi yokmuydu 😂😂5 paket sigara bide bunları aldım90 lira tuttu 1 hafta sonrada oderim artik
HaykırdımReis içeceğin 1 litreligi yokmuydu 😂😂
kankam elime ne geçerse aldım hava çok sıcak diye içmem 2 dakka sürdü onuReis içeceğin 1 litreligi yokmuydu 😂😂
Maşallah afiyet olsun o zaman 😂kankam elime ne geçerse aldım hava çok sıcak diye içmem 2 dakka sürdü onu