- 86,940
- 47,271
- 113
Valla bende dost 98 günde ödedim umarım baslamamistirValla ben agustosta almistim bugun odedim sms geldi yasal takip diye bikac ay once ama bn iplemedim hic bisey olmadi
Dost acaba fiş yüklemesi yaptın mı kendi kendine mi olduKumarbaz adamiz suraya para atayim dursun alisveris yaparim dedim 100 olan hazir krediyi 500 yapmislar Ekli dosyayı görüntüle 212004
Kumarda eziliyormu bu hazır limit 😂Kumarbaz adamiz suraya para atayim dursun alisveris yaparim dedim 100 olan hazir krediyi 500 yapmislar Ekli dosyayı görüntüle 212004
1 ay öde borcunu kendi kendine yükseliyorValla bende dost 98 günde ödedim umarım baslamamistir
Bak ss de var kabul etmedi vaktinde denemistim.bugun borcu oderken fazla para yatirdim hanim alisveris yapar diye ondsn yukseltmisler sanirim.fis olayinda sacma salak bisey demislerdi ama neydi hatirlamiyorum.kendi market fislerini atmistim aslindaDost acaba fiş yüklemesi yaptın mı kendi kendine mi oldu
Anladım dostum eyvallah bilgi içinBak ss de var kabul etmedi vaktinde denemistim.bugun borcu oderken fazla para yatirdim hanim alisveris yapar diye ondsn yukseltmisler sanirim.fis olayinda sacma salak bisey demislerdi ama neydi hatirlamiyorum.kendi market fislerini atmistim aslinda
Sigara alip gidip 2 lira eksigine tekelde bozdurmuslardi oyle ezilebilirKumarda eziliyormu bu hazır limit 😂
Yok oyle bır ay ode lımıt yukselmesı 2 aydır duzenli oderız ve kendı paramızı da yukleme öze ragmen aynı 100 gecen mail attık ödemeler duzenli olmasına ragmen yukseltmedıler1 ay öde borcunu kendi kendine yükseliyor
Mantıklı eyvallahSigara alip gidip 2 lira eksigine tekelde bozdurmuslardi oyle ezilebilir
Valla umut ben 6 aydan fazla oldu kullanmistim 100 borcum vardi bugun 650 yatirdim bakiyeyi 500 yapmislar talep falan etmedimYok oyle bır ay ode lımıt yukselmesı 2 aydır duzenli oderız ve kendı paramızı da yukleme öze ragmen aynı 100 gecen mail attık ödemeler duzenli olmasına ragmen yukseltmedıler
Ben harcamadım bile kendi kendine yükselmiş demekki var öyleYok oyle bır ay ode lımıt yukselmesı 2 aydır duzenli oderız ve kendı paramızı da yukleme öze ragmen aynı 100 gecen mail attık ödemeler duzenli olmasına ragmen yukseltmedıler
Hiç işlem yapmayanada yüksek veriyorlar aylardır düzenli ödeyenede yüksek veriyorlar arkadaşım üye oldu 500 dü limitiYok oyle bır ay ode lımıt yukselmesı 2 aydır duzenli oderız ve kendı paramızı da yukleme öze ragmen aynı 100 gecen mail attık ödemeler duzenli olmasına ragmen yukseltmedıler
Valla onu bende anlamadım heralde kafalarına göre yukseltıyorlar normalde kullanmam ama kullandıgımdada duzenli öderim gecıktırmem gecen dedım bı mail atayım bakalım nedıcekler dedı duzenli odeyın dıyor yukselır ulan Ac bak bakalım duzenlimi degilmi oyle cevap verValla umut ben 6 aydan fazla oldu kullanmistim 100 borcum vardi bugun 650 yatirdim bakiyeyi 500 yapmislar talep falan etmedim
İlk uyelige dogru benım Bi arkadasımı davet ettım ben adama 1500 limit vermişler ama kumara ısı yok + bankalarla arasıda iyi anlamadım ben bunların sisteminiHiç işlem yapmayanada yüksek veriyorlar aylardır düzenli ödeyenede yüksek veriyorlar arkadaşım üye oldu 500 dü limiti
Dayı heralde içerde 300 500 bırakıcan belkı ona nazaran yukseltıyor olabilirlerValla umut ben 6 aydan fazla oldu kullanmistim 100 borcum vardi bugun 650 yatirdim bakiyeyi 500 yapmislar talep falan etmedim
Bende 750 yi napsam kumar furra orayada atamıyoruz alışveriş yapmam dedim birilerine yardımcı olayım faturası olan falanİlk uyelige dogru benım Bi arkadasımı davet ettım ben adama 1500 limit vermişler ama kumara ısı yok + bankalarla arasıda iyi anlamadım ben bunların sistemini
bende 750 varda limit ben bunu napıcam kumar furra orayada yaptıramıyoruz alışveriş yapmam dedim bari faturası olan falan varda geri ödemeli yardımcı olayım oda yok kalsın bariİlk uyelige dogru benım Bi arkadasımı davet ettım ben adama 1500 limit vermişler ama kumara ısı yok + bankalarla arasıda iyi anlamadım ben bunların sistemini
Moneypay da fatura odenmıyorkı sadece sigarayla nakıte cevirirsin Baska turlu olmaz eve al birseyler erzak falan o toplara hıc gırme benceBende 750 yi napsam kumar furra orayada atamıyoruz alışveriş yapmam dedim birilerine yardımcı olayım faturası olan falan
bende 750 varda limit ben bunu napıcam kumar furra orayada yaptıramıyoruz alışveriş yapmam dedim bari faturası olan falan varda geri ödemeli yardımcı olayım oda yok kalsın bari
Knk bu mobil bozumda telefon hattına değilde ev interneti üzerine bozum yapan varmı böyle birşeyMoneypay da fatura odenmıyorkı sadece sigarayla nakıte cevirirsin Baska turlu olmaz eve al birseyler erzak falan o toplara hıc gırme bence
Ben hıc denk gelmedim gunduz saatlerinde bır sor bilgisi olan cıkar illakiKnk bu mobil bozumda telefon hattına değilde ev interneti üzerine bozum yapan varmı böyle birşey