Böyle hata veriyorneyi kabul etmiyor hocam ?
Ekli dosyalar
-
64.8 KB Görüntüleme: 124
Böyle hata veriyorneyi kabul etmiyor hocam ?
telefonun uygulamayı indirmek için uygun değil eski modelmiBöyle hata veriyor
Migros hemen uygulamasını indirip oradan online olarak Sanal Markette kullanabilirsin ya da migrosa gidip pos cihazindan QRile ödeme seçeneği çıkar oradan QR kod kodu hazirlimiti kullan seçeneği ile okutup ödeme yapabilirsin . Online alışverişlerde sigara alkol alınmıyor ! Fakat market içerisindeyken sigara ve alkol ürünlerinde de kullanabiliyorsun . Nakit çekim yapılmıyor !500tl onaylandı, nasıl kullanılıyor onu da anlatan çıkar mı
Dostum mesela 85 TL alışveriş yapsam olur mu yoksa illaki 100 mu olacakMigros hemen uygulamasını indirip oradan online olarak Sanal Markette kullanabilirsin ya da migrosa gidip pos cihazindan QRile ödeme seçeneği çıkar oradan QR kod kodu hazirlimiti kullan seçeneği ile okutup ödeme yapabilirsin . Online alışverişlerde sigara alkol alınmıyor ! Fakat market içerisindeyken sigara ve alkol ürünlerinde de kullanabiliyorsun . Nakit çekim yapılmıyor !
Sanal Markette en az 60 TL kullanabilirsin. Market içerisinden 1 ttlik bile alışveriş yapabilirsin .Dostum mesela 85 TL alışveriş yapsam olur mu yoksa illaki 100 mu olacak
Son sorum sigara sınırı var mıParça parça kullanabilirsin
Parça parça kullanabilirsin
Hayır limitin kadar istediğin herşeyden alışveriş yapabilirsinSon sorum sigara sınırı var mı
Teşekkürler dostumHayır limitin kadar istediğin herşeyden alışveriş yapabilirsin
Ama resmen oyle yapsinlar diye tesfik etmissin yetmemis bidr yol gostermissin bro alip nakitemi cevirirsiniz naparsiniz bilmem yazmissin inegin aklina karpuz kabugunu sokmussun 😁😁🤭🤭Bu yoklukta işi olmayan öğrenci vb kişilerin işine yarayabilir diye yazdım gidip kumar oynayın birşeyler alıp nakite çevirin diye değil
90 lira yaptım oluyor sıkıntı yokDostum mesela 85 TL alışveriş yapsam olur mu yoksa illaki 100 mu olacak
Eyvallah dostum teşekkür ederim sigara alıp onuda bakkala vermeyi düşünüyorum bakkal alırsa90 lira yaptım oluyor sıkıntı yok
Paket başı 2 lira eksik ver seve seve alırŞimdi 100 TL lik sigara alsak kaça satarız bakkala
Şimdi 100 TL lik sigara alsak kaça satarız bakkala
Ben olsam 1 liraya zorlardim 😁😁Paket başı 2 lira eksik ver seve seve alır
Tamamdır dostum eyvallahPaket başı 2 lira eksik ver seve seve alır
😂😂 Pazarlık sünnettirBen olsam 1 liraya zorlardim 😁😁
Yok be o kadarda cahil degildir kimse.herkese 500 bedava devlet bile kaldiramaz onu 😁😁sonuçta ödeyeceksiniz bunu ona göre alışveriş yapın bedava değil yani bilinde olayı yanlış anlayan var