- 1,753
- 711
- 113
sağol kanka sanada 😄Hadi afiyet olsun kank
sağol kanka sanada 😄Hadi afiyet olsun kank
bizim memlekette 1 tane migros var oda 60 kilometrebak mesela aga cebimde 100 tl param var çalışıyorum gelecek hafta maaş alıcam avans vermiyorlar bana bu limitle gidip sigaramı alıcam kendi paramda cebimde kalacak ay sonu ödeyip limitimi yükselticem insanlık hali pandemiden dolayı etraf bi daha kapanırsa çok iş görür en azından erzağımı alırım evime
Fiş ne işe yarıyor bende dün aldım19-21 arası sipariş gelecek gelen siparişteki fişi imzalayıp gönderecem bakalım ne olacak. O fişte geçerli olacaktır herhalde illa Migrostan fiziki alışvere gerek yoktur bakalım akşam.
İmzalayıp yükleyince limit artıyormuş ve iban gönderim vs aktif oluyormuş bakalım akşam belli olacak.Fiş ne işe yarıyor bende dün aldım
Sağol başkanİmzalayıp yükleyince limit artıyormuş ve iban gönderim vs aktif oluyormuş bakalım akşam belli olacak.
Benim esim gitti alisverise marketten aldigimiz fisi gonderdik kabul edilmedi sacma sapan bi cvp yazdilar.yasal fis olmali dedi sanirim.ulan siz verdiniz bu fisi b3n imal etmedim yaVarmı fiş yükleyen? Ne oluyo merak ettim
Aynı şekilde dönüş yaptılar ne saçma marketin verdiği fiş işteBenim esim gitti alisverise marketten aldigimiz fisi gonderdik kabul edilmedi sacma sapan bi cvp yazdilar.yasal fis olmali dedi sanirim.ulan siz verdiniz bu fisi b3n imal etmedim ya
Çoğunda varmışBüyük migroslarda geçerli sadece değil mi
NasılNormal fiş ve ayriyetten 2 kağıt çıkartıyolar ad soyad yazıp imzalıyosunuz