- 664
- 373
- 63
Arkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
Ekli dosyalar
-
720.9 KB Görüntüleme: 8
Arkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
Orası zengin semti dayak yersem imaj çizilir Karabağlar belediyesinin önünde kapışirizEn sonunda gelip dövecem seni senide kendimide rahatlaticam yarin 14:00 da İstinye de oluver
53 TLNeyine kanka 25 payfixine ben kapışırım
Kahkaha attım birde ciddi giriş yapmışArkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
Nedim bizi küçümseme ağabeyKahkaha attım birde ciddi giriş yapmış
Kesin belediyede tanidik var dayak yersen adam toplucan demi 🤣Orası zengin semti dayak yersem imaj çizilir Karabağlar belediyesinin önünde kapışiriz
Midyeci kuzen var orda puahahahahaKesin belediyede tanidik var dayak yersen adam toplucan demi 🤣
20 tane midyecinin 17 tanesi tezyecocugu zaten bulasilmaz vazgectim ben 🤣🤣Midyeci kuzen var orda puahahahaha
Allah a emanet olda A harfini büyük yaz gardasim..Allerjim var ..iyigecelerYa ben yatiyorum ya sabaha ban yersen beni unutman allaha emanet
Allah büyük dostum hersey kaplte biter saglicaklaAllah a emanet olda A harfini büyük yaz gardasim..Allerjim var ..iyigeceler