Kardeş sponsor sorduk aranma talebi verdik watsap müşteri temsilciniz varmı dedik alt yapı sponsor sorduk görüşmeden atıldık 🤣Kritik sorular nedir kanka )
Sen yatır ozaman bakalım tokatcımı değilmş değilse bizde yatırrız boateng kardeş 🤣Ya kardeş bi cekim verem olsun sonra ön yargılarinizi kullanin daha bilip etmeden yok vermez yok tokatci bi ceken olsun bakalim
Cekim yapan birini bekle derim bence kardeşBeyler 8.40 oran tuttu çekim veren varmı
Cekim yapan birini bekle derim bence kardeşCeken varsa yatiricam 50 lira
çekim talebi verdin mi başkanBende 215 yaptim yatırım yapmadim bakalim site öderse 5 10 kişiye Ekli dosyayı görüntüle 103211
Para yok 50 yatırım yapmadim henuzçekim talebi verdin mi başkan
Valla haklısın BaşkanKasayi 200yapmisiniz 50yatirsammi die dusunuonuz hala hiç 50tl kupon basmadinizmi oynamayın bu oyunu 50tlniz bukadar degerliyse
o kadar koomıksın kı anlatamam cevırım yapıp parayı cekım vermıste cekememıs gıbısınahahahaha dolandırıcılarla dalga geceyim dedim az
kanka net dolandırıcı bunlar ya üsluplarından belli bunlara böyle muamele yapacaksıno kadar koomıksın kı anlatamam cevırım yapıp parayı cekım vermıste cekememıs gıbısın