- 1,119
- 388
- 83
Kalem degilde bir bardak su yanimda dost 🤣🤣napoli hoplayıp duruyo bakalimKalem yanında mi
Kalem degilde bir bardak su yanimda dost 🤣🤣napoli hoplayıp duruyo bakalimKalem yanında mi
Ben alt biteceğine hala inanıyorum fazla kar göz cikarmazKalem degilde bir bardak su yanimda dost 🤣🤣napoli hoplayıp duruyo bakalim
Sen tanıdığım en özürlü insansın biladerSelam bir babayiğit vardı milan napoli maçı 2.5 alt oynayın diyen buralardamı acaba 🤣
Ne demek o senin özürlülüğün bişey değilSen tanıdığım en özürlü insansın bilader
Adam bitecek demedi parasi olan alt holide baska sitede ust oynasin 8 k dedi 2 k kar dediNe demek o senin özürlülüğün bişey değil
La salak kupon nasıl yatacak qmskskskdkskks anlamıyor aga umut ediyorum anlayacak diye ama ısrarla anlamıyor hâlâ yatacak diyorKupon yatacak at bari ama bana atma sakın burdaki dostlar at sonuçta burdalar 😊
Daimon Al su Kötürümü Buradan ReisSen hayirdir dassak massak konuşma benle saygili ol oldururum
Eee 10 dk kaldı ne olcak simdi bu meydan okuma 😁🤭Selam bir babayiğit vardı milan napoli maçı 2.5 alt oynayın diyen buralardamı acaba 🤣
Kanka alt da geldi gelecek dur anlicak birazdanLa salak kupon nasıl yatacak qmskskskdkskks anlamıyor aga umut ediyorum anlayacak diye ama ısrarla anlamıyor hâlâ yatacak diyor
Altci alirEee 10 dk kaldı ne olcak simdi bu meydan okuma 😁🤭
Twitter ifşa geliyor mi onun için burdayiz bızBizde geri vites yada kaçma yoktur mac bitince bükemedimiz eli öperiz kardesim sıkıntı yok anladiniz mi