- 1,453
- 939
- 113
Moruk bu takım deplamanda 1 puan alırsa güzel diye düşünüyorum 1 Beşiktaşlı olarak ama yinede şans seninle olsun umarım umduğun düşündüğün gibi olurEkli dosyayı görüntüle 127922
Gelir mi gelmez mi bilmem ama tam kadro Galatasaray'a bu oranı açarsanız ben de vurur geçerim hadi şans yanımda olsun
Ekli dosyayı görüntüle 127922
Gelir mi gelmez mi bilmem ama tam kadro Galatasaray'a bu oranı açarsanız ben de vurur geçerim hadi şans yanımda olsun
Gs vurur geçer bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 127922
Bol şans renktaş alırız bu maçı şimdiden tebriklerEkli dosyayı görüntüle 127922
valla ligde ilk maçta çok formsuz olduğumuz dönemdi kalemizde fatih vasatı vardı ve 40.dkda falan kırmızı görüp 10 kişi kalmıştık.. Kupa maçında da rotasyonlu oynamıştık. Tam kadro formda bir ekip olarak çıkacağız bu akşam ama tabi Alanya'da çok iyi takım zor maç ben şampiyonluk modunu açmış Galatasaray'a güvendim umarım kazanırız..Aga bile bile parayı cope atmassin ligde kupada evinde yenmiş kendi evinde ne yapar ins tutar çok zor ama
Tbrkler demeye az kaldi Umarim bi surpriz olmazEkli dosyayı görüntüle 127922