- 748
- 135
- 43
Ben yeni uye oldum bayram bonusu istiyorum dedim aldm
ceple yatırı 30 al o otuzu canlıda katlıya katlıya yaparsın bişeylerŞimdi yatırım yapsam alabiliyor muyum anlamadım?
Bana sadece yatırım bonuslarımızdan faydalanabilirsiniz diye söylediler atmadım bu siteye güvenemedim.ceple yatırı 30 al o otuzu canlıda katlıya katlıya yaparsın bişeyler
yatırıp alırdında geçti artık vermezlerBana sadece yatırım bonuslarımızdan faydalanabilirsiniz diye söylediler atmadım bu siteye güvenemedim.
La bebe laflarina dikkat et 42 yaşında adamım nereden biliyon siteye yatırım yapmamisim bilmem ne yapmamisim orda yazıyormu yeni üyelere diye bilip bilmeden yorum yazicam diye burda antin kuntin konuşup bana site moderatör lugu yalakaligi yapma ve bı zahmet yazdigigim şeylere cevap yazma muhatap almak istemiyorum tamam mı site yalabigisadece yeni üyelere deil deneme bonusunu alıp siteye adım atmayan yatırım yapmayanlara vermior. bok atma siteye. bonusu almışın yatırım yapmamışın işte
42 yaşında olman beni zerre ilgilendirmez kaç kişi burda tartıştı eski üyelere deil felan fişman kaç kerede anlatıldı bu şekil die zahmet edip okumamışsınLa bebe laflarina dikkat et 42 yaşında adamım nereden biliyon siteye yatırım yapmamisim bilmem ne yapmamisim orda yazıyormu yeni üyelere diye bilip bilmeden yorum yazicam diye burda antin kuntin konuşup bana site moderatör lugu yalakaligi yapma ve bı zahmet yazdigigim şeylere cevap yazma muhatap almak istemiyorum tamam mı site yalabigi