Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Milanobet - 10 TL Bayram Bonusu

mahobey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
748
135
43
Ben yeni uye oldum bayram bonusu istiyorum dedim aldm

chikas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
231
45
28
sadece yeni üyelere deil deneme bonusunu alıp siteye adım atmayan yatırım yapmayanlara vermior. bok atma siteye. bonusu almışın yatırım yapmamışın işte
La bebe laflarina dikkat et 42 yaşında adamım nereden biliyon siteye yatırım yapmamisim bilmem ne yapmamisim orda yazıyormu yeni üyelere diye bilip bilmeden yorum yazicam diye burda antin kuntin konuşup bana site moderatör lugu yalakaligi yapma ve bı zahmet yazdigigim şeylere cevap yazma muhatap almak istemiyorum tamam mı site yalabigi

manyak1adam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
178
36
28
La bebe laflarina dikkat et 42 yaşında adamım nereden biliyon siteye yatırım yapmamisim bilmem ne yapmamisim orda yazıyormu yeni üyelere diye bilip bilmeden yorum yazicam diye burda antin kuntin konuşup bana site moderatör lugu yalakaligi yapma ve bı zahmet yazdigigim şeylere cevap yazma muhatap almak istemiyorum tamam mı site yalabigi
42 yaşında olman beni zerre ilgilendirmez kaç kişi burda tartıştı eski üyelere deil felan fişman kaç kerede anlatıldı bu şekil die zahmet edip okumamışsın