- 75,138
- 27,064
- 113
Geldı gbıindiana 2 ceyregi kazanır oynamıştım
Geldı gbıindiana 2 ceyregi kazanır oynamıştım
100.k loadingindiana 2 ceyregi kazanır oynamıştım
Geldı bu tebrıkler canberk
teşekkürler arkadaşlar 100 k bu zamanda çok güzel ilaç gibi gelcek bi para tabi çekmeden parayı içim rahat degil bazı forumlarda ip bahanesi ile 25 k çekim yaptırılan üyeler var ondan dolayı içim biraz buruk inş sorun olmaz diye19-9
Hayırlı olsun dostum inşaallah çekiminde sorunsuz gelir millete 15-20 dk ya gelmis
Multın falan yoksa sıkıntk olmaz bıde sponsordu galjbateşekkürler arkadaşlar 100 k bu zamanda çok güzel ilaç gibi gelcek bi para tabi çekmeden parayı içim rahat degil bazı forumlarda ip bahanesi ile 25 k çekim yaptırılan üyeler var ondan dolayı içim biraz buruk inş sorun olmaz diye
Tebrikler gelir inşallah ilaç gibi para aynenteşekkürler arkadaşlar 100 k bu zamanda çok güzel ilaç gibi gelcek bi para tabi çekmeden parayı içim rahat degil bazı forumlarda ip bahanesi ile 25 k çekim yaptırılan üyeler var ondan dolayı içim biraz buruk inş sorun olmaz diye
hiç bişi yok hocam ne multisi tek hesapMultın falan yoksa sıkıntk olmaz bıde sponsordu galjba
Sorun olmaz dert etme o zmnhiç bişi yok hocam ne multisi tek hesap
Dost burda 2 kişiye ödediler 3.sen olursun inşallah 100 k güzel para şimdiden güle güle kullanteşekkürler arkadaşlar 100 k bu zamanda çok güzel ilaç gibi gelcek bi para tabi çekmeden parayı içim rahat degil bazı forumlarda ip bahanesi ile 25 k çekim yaptırılan üyeler var ondan dolayı içim biraz buruk inş sorun olmaz diye
Gelir hocam rahatliklahiç bişi yok hocam ne multisi tek hesap
İnsanlar burda 100 k çok gibi görünüyor olabilir reel hayatta Allah bilir ne dertleri ne borçları vardır kimse bilemez maalesef100 K cok iyi roll acilcak dağıtım olacak diye bekliyoz bizde 🤣🤣
Aynen doğru söylüyorsunİnsanlar burda 100 k çok gibi görünüyor olabilir reel hayatta Allah bilir ne dertleri ne borçları vardır kimse bilemez maalesef
Gerçi 100 k da 4 bin dolar anca yapıyorAynen doğru söylüyorsun
Ben mesala 2 M içerdeyim çıkmaz sokak gibi duruyor ama 4M den dusurdumİnsanlar burda 100 k çok gibi görünüyor olabilir reel hayatta Allah bilir ne dertleri ne borçları vardır kimse bilemez maalesef
Allah kurtarsın dost ben de 100 k borç varken uyku sıfırdı şans güldü kapattım sana da bir kere daha şans gulerse borcun 0 lanirBen mesala 2 M içerdeyim çıkmaz sokak gibi duruyor ama 4M den dusurdum