- 1,077
- 572
- 113
Çok yanlış dizilim orta saha yok hakan oyunda yok bomboş orta saha 4 yemedigimize dua edelim teknik direktöre yazar bu maç gurcistanlami oynuyon sen portekiz karşındaki hakanla barış cikmasi lazim
Hakan orkun dogru kaliteli oyuncularla iyi oynar su cikarilan kadro cokmu dusunulmus juvenin yildizi kenan realin yildizi arda fiat bicilemeyen semih nerde mert muldur harika baslamis nerde neyse ya zikilmis tavugun davasi olmaz derler bu kafayla bu zihniyetle dewam su ulkede adamcilik yapmadan hakedenlere forma verilecek.gunude goruruz bir gunÇok yanlış dizilim orta saha yok hakan oyunda yok bomboş orta saha 4 yemedigimize dua edelim teknik direktöre yazar bu maç gurcistanlami oynuyon sen portekiz karşındaki hakanla barış cikmasi lazim
Türkiye 2 pozisyona dahi giremezTürkiye 1.5 üst gol alın ikinci yarı erken gol gelirse Türkiye 2 gol atar
Go F*ck Yourself 👍Kes lan bi ibiş
Yok.Hasta mısın?
14 kişinin evladı dm den söven ancaGo F*ck Yourself 👍
Sayısızın evladı 😅14 kişinin evladı dm den söven anca
Goreceksin 1 gol garanti var. Eğer 60 dakikaya kadar gol atarsak bu maçı vermeyizTürkiye 2 pozisyona dahi giremez
1 gol bile atamaxlarTürkiye 1.5 üst gol alın ikinci yarı erken gol gelirse Türkiye 2 gol atar
Muhtemel kırmızı da yer. Hakem Türk düşmanı gibi.1 gol bile atamaxlar
Terim falan olsa takım şamar oğlana dönmüştü devre arasında bu anca burnunu kaşısınCikardigin kadroyada sanada sohayim montella.abi hep dedim yine diyorum türk hoca olmalı milli takımda ayar oldum montellaya