- 762
- 295
- 63
Montellanin açıklamalarına bak 😁😁😁
Dünkü montellanin basın toplantısını dinledin mi?yukarda yazdiklarimin aynisini soyledi.sporcunun sakatlik yorgunluk vs varsa ne kadar süre alabileceğini hoca degil doktorlar karar verirTmm bro sensin
Yine kör topal bi kadroyla çıkar hakkımızla yeniliriz
Yok bu sefer as cikarYine kör topal bi kadroyla çıkar hakkımızla yeniliriz
Güzelim kadroyu neden çok oynarsın ki reis kafada deli sorular var.. ??Yine kör topal bi kadroyla çıkar hakkımızla yeniliriz
Hocam katile git sor niye öldürdün diye sana 50 tane sebep sayar öldürmesi için bunların ki de o hesapGüzelim kadroyu neden çok oynarsın ki reis kafada deli sorular var.. ??
Yok be hacı yine bizi ayar edecek bir kadro ile çıkar. Zaten trt frekans güncellemiş dünden beri girmediğim frekans kalmadı açamadımYok bu sefer as cikar
Forvette Semih sağda Barış solda Kenan on numarada Arda ile oynasa bir kez ne olur şu gençlerin hakkını verseGüzelim kadroyu neden çok oynarsın ki reis kafada deli sorular var.. ??
Çek oyuncuları çok uzun duran toplara çok dikkat etmemiz lazım hızlı oyuncularımızlar farkı 2 yapmamız gerekiyor dk. 60'a kadar yoksa işimiz zor reisForvette Semih sağda Barış solda Kenan on numarada Arda ile oynasa bir kez ne olur şu gençlerin hakkını verse
Hayırlısı be ağa 😄 içini ferahlatacak bir şey diyemiyorum 😂Çek oyuncuları çok uzun duran toplara çok dikkat etmemiz lazım hızlı oyuncularımızlar farkı 2 yapmamız gerekiyor dk. 60'a kadar yoksa işimiz zor reis
Netden izle ben oyle yapiyorum.avrupa kupasi maclari nerede ucretlide trt frkans degistiriyor anlamadim.sacma salak islerYok be hacı yine bizi ayar edecek bir kadro ile çıkar. Zaten trt frekans güncellemiş dünden beri girmediğim frekans kalmadı açamadım
Şifreli yayın deilki yeni ayar yapman gerekiyor ben yapdim izliyorum şuan sıkıntı yokKendi ulkesinin milo nacini sifreli yayinla veren devlet kanalimi olur aq boyle vaziyet anca turkiyede olur