- 4,714
- 5,244
- 135
Norveç maçıyla işleri zora sokan Milli Takımımız Dünya Kupasına Gider Mi ?
Şenol Güneş uluslar liginde küme düşürdü, avrupa şampiyonasında sıfır çekti hala devam edildi hezimetler sonrası gönderildi getirilen teknik direktör sadece alman ümit takımında başarılı olmuş zaten orda o oyuncularla başarılı olmayanı döverler şimdi dün yetersiz olduğu ortaya çıktı takım hücüm ederken yaptığı deşikliklerle takım nerdeyse yeniliyordu gol lazım kenan karamanı alıyor oyuna serdar dursun ve halil dervişoğlunu niye alıyorsun kadroya, mill takım kalan maçlardan sadece Cebelitarık maçını kazanır maalesef
Bu çocuk ilk defa milli oluyor yıllardır hakan çalhanoğlu ne verdi bu takıma hala ilk 11 oynuyor zaten Berat ümit milli takımda yıllarca oynadı acemi ne demek burak yılmaz alacağı topa giderken kendini yere atıyor sürekli kaleci polemiği çıkarılıyor Uğurcan oynasa ne olur Altay oynasa ne sen kaleye 20 şut çektirirsen golü yersin milli takımın oyucusunun üstünde ayyıldız var herkes kendi takımındaki oyuncuyu tutuyor böyle saçmalık olurmuŞunun sorduğu soruya bakın bu adam gazatecilik yapıyor yazık..
Bunların derdi milli takım değil dost Trabzonspor'un oyuncusu olduğu için böyle soru sorabiliyor. Ertem şener de Uğurcan için bordu mavi eldivenle milli takım maçına çıkamazsın diye twit atmış Puma'nın ürettiği eldivene laf ediyor karşı takım kalecisi de aynı eldivenle çıktı maça kuyruk acıları var bunlarınBu çocuk ilk defa milli oluyor yıllardır hakan çalhanoğlu ne verdi bu takıma hala ilk 11 oynuyor zaten Berat ümit milli takımda yıllarca oynadı acemi ne demek burak yılmaz alacağı topa giderken kendini yere atıyor sürekli kaleci polemiği çıkarılıyor Uğurcan oynasa ne olur Altay oynasa ne sen kaleye 20 şut çektirirsen golü yersin milli takımın oyucusunun üstünde ayyıldız var herkes kendi takımındaki oyuncuyu tutuyor böyle saçmalık olurmu
Ben Fenerbahçeliyim benim çocukluğum dan beri Fenerbahçeli kaleciler milli takım kalesini korudu engin, rüştü, volkan hatta volkan babacan ve mert günok Fenerbahçe altyapısından bu kadar polemik yoktu milli takım futbolcusunun takımı olmaz her şartta desteklersin bu genç çocuklarla uğraşacaklarına hakan çalhanoğlu, burak, ozan ne yapıyor onlara baksınlarBunların derdi milli takım değil dost Trabzonspor'un oyuncusu olduğu için böyle soru sorabiliyor. Ertem şener de Uğurcan için bordu mavi eldivenle milli takım maçına çıkamazsın diye twit atmış Puma'nın ürettiği eldivene laf ediyor karşı takım kalecisi de aynı eldivenle çıktı maça kuyruk acıları var bunların
Konu gs fb oyuncuları falan değil konu bence birazda ruh meselesi yani kendi takımlarında nasıl milli takımda nasıl ?Ben Fenerbahçeliyim benim çocukluğum dan beri Fenerbahçeli kaleciler milli takım kalesini korudu engin, rüştü, volkan hatta volkan babacan ve mert günok Fenerbahçe altyapısından bu kadar polemik yoktu milli takım futbolcusunun takımı olmaz her şartta desteklersin bu genç çocuklarla uğraşacaklarına hakan çalhanoğlu, burak, ozan ne yapıyor onlara baksınlar
Yaparız bişeyler dost final falanGidip napıcaz ki
Bu ruhun gelmesi için milli takıma seçilince sevinçten ağlayacak adamlar lazım kaç maçtır kötü sonuç alıyoruz hakan,burak,ozan, zeki hep ilk 11 de hep aynı oyuncularla değişik sonuç almaya çalışıyoruzKonu gs fb oyuncuları falan değil konu bence birazda ruh meselesi yani kendi takımlarında nasıl milli takımda nasıl ?
hata kaza gitsekte iş yaparmıyız asıl soru bu olmalıydı aslındabu kadroyla bu oyunla kesinlikle gidemeyiz akşamki Letonya maçını izledim inanki sanki amatör bir takım gibiydiler
yani mantıklı ama dediğin gibi biseyler olursa ufak tefek biseyler olur oda o heyecanla ne kadar yol alırsak kardırhata kaza gitsekte iş yaparmıyız asıl soru bu olmalıydı aslında