- 87,176
- 66,572
- 113
2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, sahasında Cebelitarık ile kozlarını paylaştı. Millilerimiz karşılaşmayı 6-0 farklı kazanarak puanını 18'e çıkardı ve averaj avantajıyla 2. sıraya yükseldi.
Grubun diğer maçında ise Norveç ile Letonya 0-0 berabere kaldı. Bir diğer maçta ise saat 22.45'te Karadağ ile Hollanda kozlarını paylaşacak.
İşte G Grubu'nda puan durumu:
1- Hollanda: 19
2- Türkiye: 18
3- Norveç: 18
4- Karadağ: 11
5- Letonya: 6
6- Cebelitarık: 0
Gene düştuk 4 ayak üstüne Ekli dosyayı görüntüle 188097
Sakatsarı boğa halaand nerelerde acaba hiç oynamıyo
2 da 2 goloha hollanda 2-2 bitmiş 👌
bizim grup 1.liği bile söz konusu şuan
Bizim takımin şans eseri buraya kadar geldiğini hepimiz biliyoruz. Cebelitarık a her takım 4-5 gol atar. Diğer maclaryda fasa fısoBuraya kadar sans eseri geldik tam işler yoluna girmiş gibiyken bizim kazmalar son maçta karadağa puan kaybedicegine eminim zaten bu takımdan hiç bir şekilde beklentim yok kadroda okadar avrupada oynıyan oyuncumuz var ancak hiçbiri kalitesini milli takıma yansıtamıyor. Hakan calhanoglu gibi bir mal nasıl milanda interde oynuyor ben şok geçiriyorum milli takımda bilerek oynamadığını düşünüyorum artık
Nasıp işte. Bazen ummadığında gelir bazen de hiçUlan bugün ki bültenden 1 lira para kazanamadımya kafayı yiycem ne zaman üst oynasak alt bitiyo bugün alt oynayayım dedim hepsi 4-5 gollü bitti
Çoğunlukla hiçNasıp işte. Bazen ummadığında gelir bazen de hiç
dakika 3 de gol mu yenilirBoylede gol yenmez be adam bombos.neyse maca heycan geldi
Bune reis yaw hicmi ruh olmaz bı marşta 😂 tarkandan sonra bunu yapan çıkmadı bea