Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Takım

bogacbey

KUMARI BIRAKTIM.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,312
2,307
113
Neden bazı futbolcuları gerektiğinden fazla abartiyoruz mesela Semih kilicsoy bana göre hiçbir özelliği olmayan bı futbolcu bianda aguero yapıyoruz milli takım hassasiyeti olduğu için birazda sinirlendim bu konuyu açtım yani kaliteli bir futbolcu olmamasına rağmen tepkilerle milli takıma geldi
haklısın dost barış alper ondan forvette oynuyor 🤣🤣

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,065
9,984
113
Barışı semihi Abdülkerimi irfanı zekisi hepsi aynı bok. Milli takım ruhu eskidendi şimdi hepsi bi havalarda . Bi cacık olmaz bu takımdan ilk maç Gürcistan ezer geçer .

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Semih iyi futbolcu kardeşim yaşı genç deneyime ihtiyacı var. Montella salağı turnuvada oynatacağı ilk 11i düzgün seçip hazırlık maçlarında sahaya sürse beraber bir iki maç oynasalar daha iyi olurdu kurbanlık koyun seçer gibi tek tek alıp performansa bakıyor sonucuda böyle oluyor. Takım oyunu göremedik daha

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Beşiktaş kötü bir sene geçirdi o kadroda çocuk yine elinden geleni yaptı. O kadroda Arda olsa yapabileceği bu kadar olurdu çünkü takımın oyun seviyesi belliydi bu sene. Gençlerimiz başarılı çoğu aynı ligde birbirinin oyununu biliyor ama Montella verim alamadı şimdiye kadar. Umarım bundan sahaya çıkaracağı kadroyu düzgün seçer gençler birbirine uyum sağlar, başarısız olup morallari bozulmaz.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,101
510
113
Ya kardes sen real hayatta nasil yasiyorsun bu kisilik karakterle be?ne gecimsiz ne promlemi bi adamsin surekli birileriyle hir gur icindesin adamlar seni banlamakdan bikdi aen ban yemekden bikmadin
İşte sen ve senin gibilerle anlasamıyorum iyi oku bana amit demiş degilmi bana amit diyene saolmu diyeyim artı kişilige anlayıp dinlemeden laf söylüyorsun konuya bı dön kim haklı kasiniyosanda şöyle kaşıntıya çarem var bidaha bna mesaj atma madem yargısız infaz da buluniyorsun

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
537
48
28
Semihin çok iyi kumaşı var zamanla çok başka seviyeye gelir inşallah ilk fırsatta yurt dışına gider

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,263
780
113
Semih’e laf yapanlar futboldan falan anlamıyordur net , ulan çoçuk daha 18 yaşında 2 defa milli takım forması giydi oda toplasan 60 dakika yok , şuan milli takımın sahip olabileceği tüm özellikler Semih’te var biraz zaman lazım , çok extra goller atıyor , ve de çevresindeki topçularla uyum çok önemli tek başına kimse yoktan var edemez .

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
221
43
Toplum olarak böyle konular hakkında oturup tartışacak konuşacak zihniyete sahip değiliz sadece futbol için değil bi dizi oyuncusu için aynı şeyi söyle yine laf yersin siyasette de böyle hatta survivor hayatım boyunca izlemedim izlemem ama ordan birine salla yine laf yersin küfür yersin nedense insanlarda çözemediğim bi özellik var hayran olacak peşinden koşacak birini arıyor herkes ne alakaysa. Adam evinde yemeye 2 lokma ekmek zor bulur savunduğu ölüp bittiği adam milyonlarla oynar yolda yanına gitmek istese korumalar paket edip yollar ama biz böyleyiz Ronaldo mu Messi mi diye konu aç kaç kişi birbirinin anasına söver allah akıl fikir versin ne diyim😄

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,263
780
113
Toplum olarak böyle konular hakkında oturup tartışacak konuşacak zihniyete sahip değiliz sadece futbol için değil bi dizi oyuncusu için aynı şeyi söyle yine laf yersin siyasette de böyle hatta survivor hayatım boyunca izlemedim izlemem ama ordan birine salla yine laf yersin küfür yersin nedense insanlarda çözemediğim bi özellik var hayran olacak peşinden koşacak birini arıyor herkes ne alakaysa. Adam evinde yemeye 2 lokma ekmek zor bulur savunduğu ölüp bittiği adam milyonlarla oynar yolda yanına gitmek istese korumalar paket edip yollar ama biz böyleyiz Ronaldo mu Messi mi diye konu aç kaç kişi birbirinin anasına söver allah akıl fikir versin ne diyim😄
Adı üstünde forum burası tartışma bilgi alışverişi , saygı çerçevesinde muhabbet yeri senin bu yorumun saçma olmuş biraz dost , her kul kaderini yaşar buradaki insanlar kumara düşmese emin ol hepsinin altında arabası , maddiyatı iyi bir birey olurdu . Düşmez kalkmaz bir Allah , milyon euroluk adamlar içki kumar karı kız yüzünden Birgün 0 a da düşebilir örnekleri de çok .

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
221
43
Adı üstünde forum burası tartışma bilgi alışverişi , saygı çerçevesinde muhabbet yeri senin bu yorumun saçma olmuş biraz dost , her kul kaderini yaşar buradaki insanlar kumara düşmese emin ol hepsinin altında arabası , maddiyatı iyi bir birey olurdu . Düşmez kalkmaz bir Allah , milyon euroluk adamlar içki kumar karı kız yüzünden Birgün 0 a da düşebilir örnekleri de çok .
Zerre anlamamışsın dediklerimi dost canın sağ olsun😄

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
897
113
Bu montella hiç güven vermiyo hala bi 11 yapamadı kendine 3 gune turnuva baslıcak adamın en güvendiği oyuncu samet :D

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,447
1,399
113
Milli takım iyide dün bitiricilik konusunda şanssızdık Arda nerdeyse 3 4 net pozisyon kacirdi 2 de direk kaçtı çocuk azcik üretkenliğini geliştirse takimi taşıyacaktı 2. Yari

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,101
510
113
Aslında bu konu saçma çünkü hep holigan tipli insanlar var sully gibi bunlarla futbol tartışılmaz milli takım semihemi kldi dedim ayakta duramiyor top tutamiyor dedim fanatik Beşiktaşlılar gerçeği görmek istemiyor kardeşim aklı olan adam farkı barış girdiğinde görmüştür

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
897
113
Aslında bu konu saçma çünkü hep holigan tipli insanlar var sully gibi bunlarla futbol tartışılmaz milli takım semihemi kldi dedim ayakta duramiyor top tutamiyor dedim fanatik Beşiktaşlılar gerçeği görmek istemiyor kardeşim aklı olan adam farkı barış girdiğinde görmüştür
Adam haklı semih milli takımda oynayamaz 2 3 yıla pozisyon bilgisi ve kendini geliştiririrse yorum değişir ama şu anki durumu aşırı pasif :D

Gokce0101

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
51
28
Neden bazı futbolcuları gerektiğinden fazla abartiyoruz mesela Semih kilicsoy bana göre hiçbir özelliği olmayan bı futbolcu bianda aguero yapıyoruz milli takım hassasiyeti olduğu için birazda sinirlendim bu konuyu açtım yani kaliteli bir futbolcu olmamasına rağmen tepkilerle milli takıma geldi
Snnendndndnrbbs Semih 18 yaşında 😂😂😂👏👏👏

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,867
47,754
113
İşte sen ve senin gibilerle anlasamıyorum iyi oku bana amit demiş degilmi bana amit diyene saolmu diyeyim artı kişilige anlayıp dinlemeden laf söylüyorsun konuya bı dön kim haklı kasiniyosanda şöyle kaşıntıya çarem var bidaha bna mesaj atma madem yargısız infaz da buluniyorsun
Ben sadece bu konu ile ilgili yazmadimki kardes.hergun surekli birileri ile sorun yasayip surekli ban yiyorsun anormallik hep karsi tarafta yani oylemi?

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,101
510
113
Ben sadece bu konu ile ilgili yazmadimki kardes.hergun surekli birileri ile sorun yasayip surekli ban yiyorsun anormallik hep karsi tarafta yani oylemi?
Ben 2/3kisi ile tartıştım bugüne kadar oda forumun en arıza adamlari bunlardan biride sensin benle muhatap olma mesaj atma dememe rağmen sana mesaj atıp beni tartışmaya çekiyorsun başka kapıya tekrar ediyorum benle muhattap olma mesaj felanda atma