- 18
- 19
- 3
Palacebtin Telegram sayfasından ayrıl sonra tekrar katıl bakalım üzgünüz böyle bir kullanıcı yok diyecek hiko kardeşHani bi bende mi olmuyor bu?
Palacebtin Telegram sayfasından ayrıl sonra tekrar katıl bakalım üzgünüz böyle bir kullanıcı yok diyecek hiko kardeşHani bi bende mi olmuyor bu?
öyle bişey yok yan sitesi olabilir ama kendisi farklı. sistem aynı evet deneme metodları aynı 30 tl ikisininde.muhtemelen yan sitesiKardeşim Telegram kanılını takip ediyorum beni direk palacebetin Telegram sayfasına atıyor aptal değiliz herhalde sistem bile aynı
Öderler tebrikler. Bende splashda 100 yaptım kaybettimben tamamladım çevrimi 50 lira yatırıp talep verecem. christmas big bass da çevirdim oyuna aldı
100 tl yi öderler sanmam ya
Ekli dosyayı görüntüle 289476
bilmiyorum ben Telegram kanalının linkine tıkladım beni palacebetin Telegram sayfasına atıyor ilk defa üye oldum ip dedileröyle bişey yok yan sitesi olabilir ama kendisi farklı. sistem aynı evet deneme metodları aynı 30 tl ikisininde.muhtemelen yan sitesi
sağlık olsun.slotlar bu ara açık gibi geldi bana ya sencede öylemi ? güzel ödüyorÖderler tebrikler. Bende splashda 100 yaptım kaybettim
ya hahahaha bonustan Deneme bonusundan bahsediyoruz merdiven altı dediğiniz sitelerden yatırımsız olandan kaç defa bonus cekmiştirsin inanılmazsiniz yazık günahBu merdiven yanı oyna yatır çek sonra gel bana biliyoz ki yaziyoruz boş yapma
Evet haklısın güzel açık gibi ama büyük miktarda iş belli olmazsağlık olsun.slotlar bu ara açık gibi geldi bana ya sencede öylemi ? güzel ödüyor
Bende deniyim biZaman geçsin diye aldım . 187 oldu . Dog house in vereceği tuttu . Öylesine yatırım yapmadan çekim verdim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 289511
Sonuçlandı mi dost seninkiZaman geçsin diye aldım . 187 oldu . Dog house in vereceği tuttu . Öylesine yatırım yapmadan çekim verdim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 289511
Yok ölü taklidi yapıyorlarSonuçlandı mi dost seninki
Yatırdın miBendede kasa 196 ama yatırım yapmadan talep verdim ödemiyorlar yatırım istiyorlar 50 tl
para yok şuanda 1-2 saat sonra bulursam yatırcam.sendemi çevirdinYatırdın mi
Evetpara yok şuanda 1-2 saat sonra bulursam yatırcam.sendemi çevirdin