- 988
- 368
- 63
Noldu la adamlar ödedi hemen. Üstelik 1200 spin duruyorÖder öder senin kadar akılları yok ya bı sen kurnaz sin
Noldu la adamlar ödedi hemen. Üstelik 1200 spin duruyorÖder öder senin kadar akılları yok ya bı sen kurnaz sin
Banada 5k verdi 40 bet 50 bet 80 bet bonanza1000de cevirdim bi turlu spine girmedi bende 1k super spin satin aldim 1k kala 100 cekim verdim oderse tekrar yatiriir spini acarim vermesede sikinti yokNoldu la adamlar ödedi hemen. Üstelik 1200 spin duruyor
Tamam ne yapayım madalya mi takayım sana git işine işin gücün rast gelsinNoldu la adamlar ödedi hemen. Üstelik 1200 spin duruyor
Kanka çektiğini yatır öyle acBanada 5k verdi 40 bet 50 bet 80 bet bonanza1000de cevirdim bi turlu spine girmedi bende 1k super spin satin aldim 1k kala 100 cekim verdim oderse tekrar yatiriir spini acarim vermesede sikinti yok
Çok bilmişlik yapma bidaha. Spini sakladiktan sonra 50 tur oyun cevirdimTamam ne yapayım madalya mi takayım sana git işine işin gücün rast gelsin
Oderse oyle yapicam bakalim ne olucakKanka çektiğini yatır öyle ac
İşine bak ne yapmak istiyorsan yap ins 100 bin çekersinÇok bilmişlik yapma bidaha. Spini sakladiktan sonra 50 tur oyun cevirdim
Sans yokki 1klik spin 100 lira oduyor onceki el 5.5k odemisdi fis cikdiKanka çektiğini yatır öyle ac
Geçen aynısı basıma geldi püSans yokki 1klik spin 100 lira oduyor onceki el 5.5k odemisdi fis cikdi
Sans dost bi ise yaramadi 1k yaptim cekim verdim sildi parayi 🙂Geçen aynısı basıma geldi pü
Kim sildiSans dost bi ise yaramadi 1k yaptim cekim verdim sildi parayi 🙂
Siz böyle üçkagitciligi ( sitelere karşı ) bugün yapan yarın neler yapar tahmin edilemez..Fakat kumarin içine birde böyle hileli işler karıştırdıktan sonra bataklığın dibini kısa zamanda görürsünüz.. ( bu sözünüzü unutmayin)sakladığım 90 bin tl var, bir de 60 küsür bini oynuyordum spin kazancı bitince bakiye 5100 e düştü , şu an 90k spinde saklı, yatırım yapsam spin saklamayı yer mi onu merak ediyorum
Kumar oynayıp da bataklığın dibini görmeyen mi var birader sen ne anlatıyon millet tabi böyle şeyler bulacak uygulayacak onlar göz göre göre çalıyor biz farkettirmedenSiz böyle üçkagitciligi ( sitelere karşı ) bugün yapan yarın neler yapar tahmin edilemez..Fakat kumarin içine birde böyle hileli işler karıştırdıktan sonra bataklığın dibini kısa zamanda görürsünüz.. ( bu sözünüzü unutmayin)
Hocam selamlar öncelikle, sitenin ödediği 100 tlyi geri yatırıp 2900 tl çekim yaptım tekrar ve direkt 100 tl anapara ile "üçkağıtçılık" yapmaksızın.... Sizin aksinize ben bataklığın dibini değil yarını düşünmeyecek kadar refah seviyesinde olmanızı temenni ediyorum...Siz böyle üçkagitciligi ( sitelere karşı ) bugün yapan yarın neler yapar tahmin edilemez..Fakat kumarin içine birde böyle hileli işler karıştırdıktan sonra bataklığın dibini kısa zamanda görürsünüz.. ( bu sözünüzü unutmayin)
555 şuan güvenli internetiniz açık olabilir miSiteye girilmiyor bir üst rakamlarda girmiyor link atabilirmisiniz
Dene şansını belki yer 100 lira çekmeye değmezKasa 3 bin oldu bizim payımıza düşende 100 lira, şuna bakın ne hallere düştük. Spin saklasak bu site yermi beyler ne diyosunuz denenirmi