- 14,292
- 10,158
- 113
Sağlık olsun dost..Yok la param kalmadı ama acil bekleyen odemem falan yok olsaydı girerdim sıraya
Sağlık olsun dost..Yok la param kalmadı ama acil bekleyen odemem falan yok olsaydı girerdim sıraya
Helal bacoAnlatamazsin dostum gerek yok
Bonus talep var sıra niye bekliyon la sen 😁Eskiden ekmek kuyruğu vardı şimdi deneme bonusu kuyruğu... nerdeeenn nereye
Ekmek kuyruğunun d...şanı yiyeyim para vardı ki kuyruk beklerdik şimdi beklediğimiz şeye bak üstelik kumarciysak bugün 100 k olur yarın 100 TL sigara parası ararsınEskiden ekmek kuyruğu vardı şimdi deneme bonusu kuyruğu... nerdeeenn nereye
Doğru dedin bacımEkmek kuyruğunun d...şanı yiyeyim para vardı ki kuyruk beklerdik şimdi beklediğimiz şeye bak üstelik kumarciysak bugün 100 k olur yarın 100 TL sigara parası ararsın
Şartları nedir 5 k yap amuda kalk 150 yatır arkanı dön 250 çek cinsimi bonus
Tövbe tövbe 😁😁😁Şartları nedir 5 k yap amuda kalk 150 yatır arkanı dön 250 çek cinsimi bonus
Ölüye can verir o tarz bonuslar sende az değilsin bıyık altından gülersin böyleTövbe tövbe 😁😁😁
Sıra sende dost bu işler sırayla parayla degil 😁Onu bunu boşver de dm yanmadı uzun süredir. Kafa dinliyordun en son yak ışıkları kırmızıya dönsün @lakelos 😁😁😁
Birşey yazacaktım da konu lastik gibi uzar 😁😁😁😁😁😁😁Sıra sende dost bu işler sırayla parayla degil 😁
Red yiyen boslar 1500tane hesap açarsanız yersiniz ödeme almış adam bakinÖdendi