Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Mislici 30 TL FreeBet & 50 Freespin Deneme Bonusu

Lovehart

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
400
105
43
Arkadaşlar boşa kızmayın bonus vardı alan aldı çekim yapan yaptı siz konuya geç gelip bonus bitince bonus yok niye üye olduk diyorsunuz
Ya tamam bol şans çekim yaptın diye konuşma üye olduk 1 saat bağlanmadı sonra bağlandı bitti dedi uzatma

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
927
113
Sevgili arkadaşlar istenen cevrimi yaptım 250 yaptım bakiyeyi önce canlı destek onayladı cevrimi sonra 50 tl daha cevrim istedi onu da yaptım sonra dedim ki papara ile yatıracagım 20 tlnizi papara ile cekebiliyor muyum hayır sadece banka havalesi dedi yani kısacası vermemek icin elinden geleni yapıyor bende bakiye alın sizin olsun dedim banka havalesi ile cekim yapcak kadar enayi degilim benden tavsiye konuyu kilitleyin gitsin değmez

gokhanturan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
791
324
63
Sevgili arkadaşlar istenen cevrimi yaptım 250 yaptım bakiyeyi önce canlı destek onayladı cevrimi sonra 50 tl daha cevrim istedi onu da yaptım sonra dedim ki papara ile yatıracagım 20 tlnizi papara ile cekebiliyor muyum hayır sadece banka havalesi dedi yani kısacası vermemek icin elinden geleni yapıyor bende bakiye alın sizin olsun dedim banka havalesi ile cekim yapcak kadar enayi degilim benden tavsiye konuyu kilitleyin gitsin değmez
Arkadaşım yanlış düşünüyorsun. Çekim yapan arkadaşlar var . Ayrıca hesaplar güvenli. Havale ile çekimde de sorun yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ben kendim de havale ile işlem yapiyorm . Ama tabi karar sizindir. İnsallah oynadığınız herhangi bir sitede sansiniz bol olr.

gokhanturan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
791
324
63
Dostum dm kurun kapalı freebet kullanamıyorum 1 saati geçti hiç bi şekilde çıkmıyor freebet seçeneği
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. "Eklenip te kullanamayanlar "da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.

gokhanturan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
791
324
63
BONUS EKLEMELERİ VE EKLENEN BONUSLARİ KULLANMA AKTİF OLMUSTUR BİLGİNİZE..

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,307
113
Kim dedi Banks havalesi papara ve payfixle çekim oluyor

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
927
113
Arkadaşım yanlış düşünüyorsun. Çekim yapan arkadaşlar var . Ayrıca hesaplar güvenli. Havale ile çekimde de sorun yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ben kendim de havale ile işlem yapiyorm . Ama tabi karar sizindir. İnsallah oynadığınız herhangi bir sitede sansiniz bol olr.
Sanırım sitede yetkilisiniz papara ile işlem izni verirseniz seviniriz ve sitenize ilgi yükselir