Bite tanımadan yatirim istiyorlarInanma kardeşim keşke uye olmasaydın dünyada dolandiricidan bol birsey yok betzula sitesi bile ip diyor
Bite tanımadan yatirim istiyorlarInanma kardeşim keşke uye olmasaydın dünyada dolandiricidan bol birsey yok betzula sitesi bile ip diyor
Ya tamam bol şans çekim yaptın diye konuşma üye olduk 1 saat bağlanmadı sonra bağlandı bitti dedi uzatmaArkadaşlar boşa kızmayın bonus vardı alan aldı çekim yapan yaptı siz konuya geç gelip bonus bitince bonus yok niye üye olduk diyorsunuz
Boşuna beklemeyin bir günlük deneme bonusu yokFreespin aldık çeviremedik beyler ufak bir bilgi sweetbonanza da spinler bitince gates of olympus oyununa da girin orda da 50 freespin var ama çekerken sorun yaratırlar mı bilmem
Üye olmayin boşuna üye olduk sabahtan beri bağlanmak için yazdık sonra bitti dedilerEklese ne olacak mk oynayamadiktan sonra ne frebet çıkıyor ne bisi bilgi topladı tamam topuk
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. Eklenip te kullanamayanlar da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.Başkan üyelik oluşturdum sana kullanıcı adımi verdim tamam dedin ekleme olmicakmi
Arkadaşım yanlış düşünüyorsun. Çekim yapan arkadaşlar var . Ayrıca hesaplar güvenli. Havale ile çekimde de sorun yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ben kendim de havale ile işlem yapiyorm . Ama tabi karar sizindir. İnsallah oynadığınız herhangi bir sitede sansiniz bol olr.Sevgili arkadaşlar istenen cevrimi yaptım 250 yaptım bakiyeyi önce canlı destek onayladı cevrimi sonra 50 tl daha cevrim istedi onu da yaptım sonra dedim ki papara ile yatıracagım 20 tlnizi papara ile cekebiliyor muyum hayır sadece banka havalesi dedi yani kısacası vermemek icin elinden geleni yapıyor bende bakiye alın sizin olsun dedim banka havalesi ile cekim yapcak kadar enayi degilim benden tavsiye konuyu kilitleyin gitsin değmez
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. Eklenip te kullanamayanlar da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.Üye olmayin boşuna üye olduk sabahtan beri bağlanmak için yazdık sonra bitti dediler
Cekiminizi paylaşabilir misinizPaylaşan arkadaşa teşekkürler freespin aldım 25 yatırıp 250 çektim
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. Eklenip te kullanamayanlar da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.Başkan üyelik oluşturdum sana kullanıcı adımi verdim tamam dedin ekleme olmicakmi
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. Eklenip te kullanamayanlar da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. "Eklenip te kullanamayanlar "da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.Eklese ne olacak mk oynayamadiktan sonra ne frebet çıkıyor ne bisi bilgi topladı tamam topuk
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. "Eklenip te kullanamayanlar "da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.Dostum dm kurun kapalı freebet kullanamıyorum 1 saati geçti hiç bi şekilde çıkmıyor freebet seçeneği
Yoğunluktl ve teknik sorundan dolayı yarın tekrar talep edin eklenecek. Eklenip te kullanamayanlar da yarın eklenen bonuslari kullanabilecek.Ben bağladım deneme bonusu sonlanmistir diyor
Canlı destek dedi banaKim dedi Banks havalesi papara ve payfixle çekim oluyor
Sanırım sitede yetkilisiniz papara ile işlem izni verirseniz seviniriz ve sitenize ilgi yükselirArkadaşım yanlış düşünüyorsun. Çekim yapan arkadaşlar var . Ayrıca hesaplar güvenli. Havale ile çekimde de sorun yaşamazsınız. Merak etmeyin. Ben kendim de havale ile işlem yapiyorm . Ama tabi karar sizindir. İnsallah oynadığınız herhangi bir sitede sansiniz bol olr.
Ben de kullanıcıyım. Sevdiğim bir aile dostum yönetiyor. Ben de sizlerle paylaşıyorum site yeni ve deneme.bonusu var diye.Sanırım sitede yetkilisiniz papara ile işlem izni verirseniz seviniriz ve sitenize ilgi yükselir