- 17,579
- 4,944
- 113
Gece icersin biraz icmemüsait değilde benim biraz hızlıya ihtiyacım var expolosen sigara alacağım dayı peple yapıkredide param sıkıştı yoksa sıkıntı yok havale sabaha kaldı tek dalım var
Gece icersin biraz icmemüsait değilde benim biraz hızlıya ihtiyacım var expolosen sigara alacağım dayı peple yapıkredide param sıkıştı yoksa sıkıntı yok havale sabaha kaldı tek dalım var
Aldin mi paraniTeşekkür ettim herkese
gönderecek kral birazdan ben bakkala kaçıyorumAldin mi parani
Bi dal da bana ver ne iciyon sigarada altinla yarisiyogönderecek kral birazdan ben bakkala kaçıyorum
muratti içiyoruzda alıştık artık koymuyo cok yaniBi dal da bana ver ne iciyon sigarada altinla yarisiyo
Oo en sevdigim admin sen ne zaman cekilis yapsan bana cikiyoKazancın daim olsun dost
Universitede az icmedik idare edermuratti içiyoruzda alıştık artık koymuyo cok yani
eder eder yollasında gideyimUniversitede az icmedik idare eder
auroom yeni sponsorda çevrim yaptım bonusu 78 euro duruyo hesapta yatırım istediler min bir kez yatırım 2 euro onu yatıracam bakalım ödeyeceklermiUniversitede az icmedik idare eder
Kupon kazandı konu kilitBol şanslar dostum 😎
Umarım öderer dostumauroom yeni sponsorda çevrim yaptım bonusu 78 euro duruyo hesapta yatırım istediler min bir kez yatırım 2 euro onu yatıracam bakalım ödeyeceklermi
bakalım yarın denicem çekmeyiUmarım öderer dostum