- 88,564
- 48,103
- 113
Sorma anasını satım 4 dkda 31 sayı cikdi inanılmaz valla büyük şansın vardi @Mkrc53Vay be mucize oldu 62 çıktı
Sorma anasını satım 4 dkda 31 sayı cikdi inanılmaz valla büyük şansın vardi @Mkrc53Vay be mucize oldu 62 çıktı
kral tüm para gidiyordu az kala mucizeyle geldi sen olanlara hepsine ver nazarın gitsin 😂3 kişi seçicez dedik onu seçmek daha zor
Hiç zorlanma beni seç kurtul 😁😁3 kişi seçicez dedik onu seçmek daha zor
Gitti denilen kuponu getirdiler vallaSorma anasını satım 4 dkda 31 sayı cikdi inanılmaz valla büyük şansın vardi @Mkrc53
kral o adam şuan en aktif yüzdelikli oyuncu dedim ya normalde çoktan el atması lazımdı ama sona saklamışValla Fox girdi coştu takım 13de2 oyniyirdu saç sonraki 11sutun 9u isabet oldu Total 24de11 oldu
İlk 6 dk oynadı çıktı son 2 dkda girdi ne atsa girdikral o adam şuan en aktif yüzdelikli oyuncu dedim ya normalde çoktan el atması lazımdı ama sona saklamış
geçen 25.5 üst sayı atardedim 60 attı köpekİlk 6 dk oynadı çıktı son 2 dkda girdi ne atsa girdi
kral zaten 4-5 kişi aktif ha 3 kişi ha 5 kişiBeyler geriye sarıp hiç adam seçmeye gerek yok beğenen ilk 10 kişiden hemen çekilişi yapalım zaten fazla kişide değiliz
Çekiliş çıkarsın sonra ayıp oluyor adam seçinceBeyler geriye sarıp hiç adam seçmeye gerek yok beğenen ilk 10 kişiden hemen çekilişi yapalım zaten fazla kişide değiliz
Takip eden zaten 4 kişi falan var hocamBeyler geriye sarıp hiç adam seçmeye gerek yok beğenen ilk 10 kişiden hemen çekilişi yapalım zaten fazla kişide değiliz
Tebrikler yenidenBeyler geriye sarıp hiç adam seçmeye gerek yok beğenen ilk 10 kişiden hemen çekilişi yapalım zaten fazla kişide değiliz
6 kişi arasından yapıyorum çekilişi %50 şansınız var bol şansBeyler geriye sarıp hiç adam seçmeye gerek yok beğenen ilk 10 kişiden hemen çekilişi yapalım zaten fazla kişide değiliz