- 17,623
- 9,646
- 113
Emek verip takip edenler var 10 begeniden çekiliş çıkarsa daha ayıp olurÇekiliş çıkarsın sonra ayıp oluyor adam seçince
Emek verip takip edenler var 10 begeniden çekiliş çıkarsa daha ayıp olurÇekiliş çıkarsın sonra ayıp oluyor adam seçince
orda da çıkmayız 😂6 kişi arasından yapıyorum çekilişi %50 şansınız var bol şans
Oda doğru beyler ben 3 kişiyi seçiyorum hemenEmek verip takip edenler var 10 begeniden çekiliş çıkarsa daha ayıp olur
Bro bu adil değil ama baştan beri burda takip eden adamla şimdi gelip su msji beğenen adam eşit şartlarda olucakBeyler geriye sarıp hiç adam seçmeye gerek yok beğenen ilk 10 kişiden hemen çekilişi yapalım zaten fazla kişide değiliz
tebrikler kral bir sonrakinde görüşürüz@Solayağım @Saulalvarez @Hayat1kumar arkadaşlar payfix iletir misiniz herkese iyi geceler diğer 3 arkadaşı da borcumu ödedikten sonra kazanç sağlarsam onlara bu konu üzerinden ulaşıcam hayırlı geceler
Teşekkürler adil seçim olmuş baştan sona bu üçlü vardı@Solayağım @Saulalvarez @Hayat1kumar arkadaşlar payfix iletir misiniz herkese iyi geceler diğer 3 arkadaşı da borcumu ödedikten sonra kazanç sağlarsam onlara bu konu üzerinden ulaşıcam hayırlı geceler
Tebrikler bol kazançlar dilerim@Solayağım @Saulalvarez @Hayat1kumar arkadaşlar payfix iletir misiniz herkese iyi geceler diğer 3 arkadaşı da borcumu ödedikten sonra kazanç sağlarsam onlara bu konu üzerinden ulaşıcam hayırlı geceler
Teşekkürler kesene bereket@Solayağım @Saulalvarez @Hayat1kumar arkadaşlar payfix iletir misiniz herkese iyi geceler diğer 3 arkadaşı da borcumu ödedikten sonra kazanç sağlarsam onlara bu konu üzerinden ulaşıcam hayırlı geceler
O bets10 grubu frespinleriyle uğraşıyor birazdan gelir06:55 e kadar bekliyorum mesajını @Hayat1kumar aksi halde başkasına göndericem
Saç 16 sayı geriden gelip 11 sayı öne geçti sadece 10dkdaellis 6/6 üçlük
@Hamzaxaslan eğer arkadaş iletmez ise ödül senindir06:55 e kadar bekliyorum mesajını @Hayat1kumar aksi halde başkasına göndericem
Son sn gördük ya la 😁06:55 e kadar bekliyorum mesajını @Hayat1kumar aksi halde başkasına göndericem
Hadi yine iyisin yalaya yalaya 100 lira aldın 😂😂O bets10 grubu frespinleriyle uğraşıyor birazdan gelir