- 21,395
- 13,947
- 113
Askerde ye diye verilen paralarla rolling mi yapıyon dost 😄arkadaşlar bu arada sabah 8 De askere gidicem uçakla gitmeden başarılı olup bazılarını sevindiririz umarım
Askerde ye diye verilen paralarla rolling mi yapıyon dost 😄arkadaşlar bu arada sabah 8 De askere gidicem uçakla gitmeden başarılı olup bazılarını sevindiririz umarım
Doğuya mi 😀 Erzincan ya da Elazığ 😀arkadaşlar bu arada sabah 8 De askere gidicem uçakla gitmeden başarılı olup bazılarını sevindiririz umarım
Tamam kanka at bi 500 kağıt atayım hemen 😄Retroya at iade alirsin
Bayram attim mi 3k 'dan asagi atmaz dostTamam kanka at bi 500 kağıt atayım hemen 😄
Haha ayipsin 1k attım yolda geliyor 😀😀Tamam kanka at bi 500 kağıt atayım hemen 😄
3 k da olur kanka . Beni alintilayip retroya at iade al demişBayram attim mi 3k 'dan asagi atmaz dost
Yanlışla oldu o ya 😀3 k da olur kanka . Beni alintilayip retroya at iade al demiş
Hadi bol şans komutanımPumabete yatırdım 562 TL çevrimsiz bonusta aldım başlayalım.
Umut dostum masa tenisi versin fazla uzatmadan hedefe varalimMaç önerisi olan versin ilk bonusu oynuyalım
haydi bolsans dost bu gece sendeyiz desenePumabete yatırdım 562 TL çevrimsiz bonusta aldım başlayalım.
hayirlo.tezkereler dostarkadaşlar bu arada sabah 8 De askere gidicem uçakla gitmeden başarılı olup bazılarını sevindiririz umarım