- 4,439
- 952
- 113
Relaxx dost boşverOndan degil arkadasim zaten yeni uye hic msj yok bize tavsiye ediyor buraya sponsor degil birsey degil kendisi oynuuorsa guveniyorsa bol sans ona
Relaxx dost boşverOndan degil arkadasim zaten yeni uye hic msj yok bize tavsiye ediyor buraya sponsor degil birsey degil kendisi oynuuorsa guveniyorsa bol sans ona
Inş yaparsın dost 100tl allah bereket versinBombeye73 bu arada paylasim icin tsk bonusu aldim kupon geldi sayilır miktari 100 yaparsak iyi olcak
Alirsin ins dostDun kupon yaptim bir sitede bakmadim unutmusum bile maclari kafa dalginligindan bugun baktim bakiyede 40 lira sasırdim nasil olmus diye baktimki dun iki mac yamisim kupon gelmis az oncede 100 yaptim cekim verdim bakalim sans yanimizda olup yuksek birseyler alabilcezmi
bu ne laCanlı Destek hoşuma gittiEkli dosyayı görüntüle 77665
bakiyen silinmediyse bi kaç kez daha çekim ver belki yollarlarEveeeeet ilk ip çakışması benden olsun.açılış benden devamı bakalım kimden.cekim verdim red geldi ip cakismasi dendi.halbukisineee wifiden bile baglanmadim.bunlarin ben filmlerinin taaaa
Bak dedim sana alirsin diye berketini gor kanka sana nasip olduya sevindim vallaödemelerine şaşırdım açıkcası fakat iyi bi site gibi duruyo
valla knka ilk kupon 3/0 çekti dedim yoğunluk falan vardır istiyeyim tekrar eklemişler sağolsunlar tek kuponda çektik iyi geldi vallahiBak dedim sana alirsin diye berketini gor kanka sana nasip olduya sevindim valla
Ağır sövdüm hocam daha yatircaklari varsada yatirmazlarbakiyen silinmediyse bi kaç kez daha çekim ver belki yollarlar
dediğim gibi bakiye silinmediyse bekle biraz sonra çekim verAğır sövdüm hocam daha yatircaklari varsada yatirmazlar
10tl atsana bana kankavalla knka ilk kupon 3/0 çekti dedim yoğunluk falan vardır istiyeyim tekrar eklemişler sağolsunlar tek kuponda çektik iyi geldi vallahi