- 794
- 283
- 63
valla kendime hayrim yok ben verirsem kesin kaybedersin kendi kafana gore oyna ben bonusu simdi alip yarin oglen oynucamBen 8.siradayim
valla kendime hayrim yok ben verirsem kesin kaybedersin kendi kafana gore oyna ben bonusu simdi alip yarin oglen oynucamBen 8.siradayim
Kısa vadeli oyna dost 75.dakikadan sonra 2 maç seç gol yok de parayi vurursan oyle vurursunvalla kendime hayrim yok ben verirsem kesin kaybedersin kendi kafana gore oyna ben bonusu simdi alip yarin oglen oynucam
Wolfsburg 1kupon paylaşırmısınız
MaalesefAldık çevrim tamam çekim verdim 2 saat oldu ödeme yok çeken varmı ..??
Biz baglandık da noldu 10 dakka dır cevap yokyok bunlar vermicek bonus falam yarim saattir 3 kisi onumde var hala baglanamadim
Kanka bi dm atar misinBiz baglandık da noldu 10 dakka dır cevap yok
Attım reis bunlardan Bi cacık olmazKanka bi dm atar misin
Kanka valla bende hemen cevap verdi sizde yogunluktan mi böyle yaptı acaba 1 saat içinde yine dene istersenAttım reis bunlardan Bi cacık olmaz
5 10 dakk daha bekleyim de cıkacam valla kardoKanka valla bende hemen cevap verdi sizde yogunluktan mi böyle yaptı acaba 1 saat içinde yine dene istersen
Oynadığım bir site var telegram üzerinde hergün nakit ödül veriyor tahmin yapıyorsun maç skoru ilk gol kim atar vs düzenlenen yorumları ve maç saatinden sonraki yorumları kabul etmiyorlar) bende 2 3 tane telegram hesabi var hepsinden 2 yorum yapıyorum maçtan önce hangisi tutarsa diğerlerini kaldırıyorum 3 kere bonus alabildim dün vermediler aylık alma hakkım dolmuş gel buradan oyna kanka belki sanada 3 5 bisey çıkar en azından şart şurt yok 20 ile istediğin kadar oyna çek bi kere çekebildim ) bidaha tutturamadım5 10 dakk daha bekleyim de cıkacam valla kardo
Knka benm sitelerin sabittir degişmez yatırım yaptım 3 4 site var onun harici hic bi yere 10 lira bile atmamOynadığım bir site var telegram üzerinde hergün nakit ödül veriyor tahmin yapıyorsun maç skoru ilk gol kim atar vs düzenlenen yorumları ve maç saatinden sonraki yorumları kabul etmiyorlar) bende 2 3 tane telegram hesabi var hepsinden 2 yorum yapıyorum maçtan önce hangisi tutarsa diğerlerini kaldırıyorum 3 kere bonus alabildim dün vermediler aylık alma hakkım dolmuş gel buradan oyna kanka belki sanada 3 5 bisey çıkar en azından şart şurt yok 20 ile istediğin kadar oyna çek bi kere çekebildim ) bidaha tutturamadım
Eyvallah saolasınKnka benm sitelerin sabittir degişmez yatırım yaptım 3 4 site var onun harici hic bi yere 10 lira bile atmam
Zaten para yatırmaya gerek yok ki 😂 bonusla oyna çekKnka benm sitelerin sabittir degişmez yatırım yaptım 3 4 site var onun harici hic bi yere 10 lira bile atmam
Diyorum ya para yatırma şartı çevrim sarti oyun şartı hiç bisey yok 25 kişiye veriyorlar genelde 2 3 kişi biliyorEyvallah saolasın
Sitenin adamı mısın sen birader hayırdırDiyorum ya para yatırma şartı çevrim sarti oyun şartı hiç bisey yok 25 kişiye veriyorlar genelde 2 3 kişi biliyor