- 2,066
- 818
- 113
Benim 1.5 k bakiyemi sildiBaba yatırmayın para mara banladi lavuklar beni
Benim 1.5 k bakiyemi sildiBaba yatırmayın para mara banladi lavuklar beni
Benim bakiyemi sildi aynı gün 100 lerce kişi aynı şekilde bakiyesi silindi coguyla konuştum hepsine aynı yalanBen ödeme aldım ama yalan değil site ve canlı destek güven vermedi 2000 çektim daha devam edecektim siteye guvenemedim ödemez dedimdemek bir bir kaç kişiye mi ödeme yapıyor prim kasmak için bilmiyorum
Büyük çekimleri göster kardeşim 300 500 tl yi her site verir sanaTeşekkürler
Bilemem kardeş ilk baş güven sağlamış olabilirler site elemanı değilim kardeş savunamam geçmiş paylaşımlarıma bakarsan yine de insan tedirgin oluyor diye belirttim.zatenBenim bakiyemi sildi aynı gün 100 lerce kişi aynı şekilde bakiyesi silindi coguyla konuştum hepsine aynı yalan
Aga gidin başla siteye yatırın sahtekar500 sabitledim çekebilen var mı ?
Dostum ben 2000 çektim ama tedirgin oldum para gelene kadar yani ne yatır derim nede yatırma derim ben 2000 cekmistimAga gidin başla siteye yatırın sahtekar
15 sn ödeme TŞKLER300 Yatırdık KAYBETTİK
500 çekim verdik
Nickimi MOLDEBET DOLANDIRICI YAPACAM HER GRUPTA HER FORUMLARDA REZİL EDECEM
Odemesse Bu siteyi REZİL RUSVA EDECEM 🤗🤗🤗🤗
Valla ben riski göze alarak 300 yatırdm o kazançla beraber bin lira çektim sorun olmadı şuan..500 sabitledim çekebilen var mı ?
Suan acık bende ins gecicidir sendedeArkadaşlar sitede sorun mu var 500 yaptım 300 yatırdım çekim verdim giriş olmuyor canlı destek görünmüyor güncelleme mi var
Site adami değilse adam degilim ben15 sn ödeme TŞKLER
Site adamımıSite adami değilse adam degilim ben
Sen naptin girebildinmi siteyeArkadaşlar sitede sorun mu var 500 yaptım 300 yatırdım çekim verdim giriş olmuyor canlı destek görünmüyor güncelleme mi var