- 38
- 14
- 8
Lisans geçersiz skinti olurmu ki
Ekli dosyalar
-
141.1 KB Görüntüleme: 105
Knki paylaşan kimse allah razı olsun 2.4 çektim yağ gibi geldi vallaBunlara iyilik yaramaz. Olmayan kuralı var gibi yazanlar, site sorunsuz çalışıyorken kapattı gitti diyenler, çek geldi diyenlere site adamı diyenler.
Ben de sordum az önce canlıya bağlanıp. Alt yapı güncelleyecek dediler. Sorun yokmuş lisanstaLisans geçersiz skinti olurmu ki
Çektim bende kankaKnk çekim verdim 5 dkda ödendi tribe girdim bende senin gibi aşırı bı şekilde ödüyor slotları 2600 de bıraktım ama zorlamadim paylasana eyw
darkbet aşağıda başlığı var.Merhaba düşük kazançları iyi çevire biliyorum
50tlyi 250" yap çek benzeri önerirseniz sevinirim eski yeni olsun fark etmez (yatırımsız)
100 yatırımlıdarkbet aşağıda başlığı var.
Yatırımsız dedim hocam 😄100 yatırımlı
Betgaranti 100 FS oto ekleniyor bitmediyseMerhaba düşük kazançları iyi çevire biliyorum
50tlyi 250" yap çek benzeri önerirseniz sevinirim eski yeni olsun fark etmez (yatırımsız)
Almıştım onu Multi denedim fs gelmedi bekliyomBetgaranti 100 FS oto ekleniyor bitmediyse
Max 250 çekim
sen hem cam kenarı hem şoför arkası istion. olanlara multi girersin onu da yemiyorlar. cahswin var. 250 veriyor iki takla 500 çekion.Yatırımsız dedim hocam 😄
Benim multiler tutuyor Betgaranti de 2çekim yaptım kolaybet çekim yaptım cashwinin promosyon kısmında çıkmıyorsen hem cam kenarı hem şoför arkası istion. olanlara multi girersin onu da yemiyorlar. cahswin var. 250 veriyor iki takla 500 çekion.
cashwin canlıdan ekliyor.Benim multiler tutuyor Betgaranti de 2çekim yaptım kolaybet çekim yaptım cashwinin promosyon kısmında çıkmıyor
Şartları nelerdir aktif micashwin canlıdan ekliyor.
WhatsApp kullanmiyorum 😅piabet mi piabella mı öle bişeydi. müşteri temsilcisine git yatırımsız 100 tanımlıorlardı 500e kadar çekiordun. ama whatsaptan bi abla ekliordu numarayı silmişim.
şart yok 250 veriyor frebbet şeklinde 500 e kadar çekebiliorsunŞartları nelerdir aktif mi