İyisin bee reis devamı gelir umarımbetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
betebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Reis çekiliş mi olucak kendimi dağıtım yapicaksinbetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Dost limit nasıl yemiyon sen ya ben 3 4 kere kazanam no bonus sonra limit yiyorumbetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Hayirli olsun dostum Umarim sorun yasamassinbetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Cekilis konusu degil sakin ol dostİlk beğeni kasatura son beğeni Gökçen
Hep bole basion mu usta Büyük cesaret 7 k basmak fenerde son dk geldibetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Dost bence sen kendin ozelden ulas verecegin 10 kisiye. Yinede sen bilirsin tabibetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Dost bence sen kendin ozelden ulas verecegin 10 kisiye. Yinede sen bilirsin tabi
Yüklü miktarlar oynuosn sana ödeme yapmama şansları çok düşük zaten muhtemelen Vip müşterisin zatenbetebetten bu zamana kadar 500 600 bin tl para çekmişimdir
Hayırlısı hepimiz icin gecerliAynen en iyisi öyle olur umarım ihtiyacı olana gider bizler gibi
Kesene bereketbeyler çekiliş işini ayarlıyoruz bilgi verilecek
Başkan konuda zaten bakiyor ihityac sahiplerini banlar simdi 😁😁😁Sheel burayi basar birazdan sakin 😀
eyvallah üstadbeyler çekiliş işini ayarlıyoruz bilgi verilecek
Tamam reis teşekkürlerbeyler çekiliş işini ayarlıyoruz bilgi verilecek